Кафедра Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


Завідувача кафедри
Ставська Юлія Вацлавівна,
доцент


вул. Сонячна 3, корпус №3, 3204,3201.
За кафедрою закріплені аудиторії :


Телефон:


Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2018-10-16 10:02:41 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    18 жовтня 2018 р. на 1 парі в аудиторії 553 (5й корпус) відбудеться відкрите лекційне заняття старшого викладача кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму Мазура Сергія Анатолійовича з дисципліни "Туристичне країнознавство" на тему: "Характеристика туристичних ресурсів Австралії та Океанії" для студентів 2 курсу групи ТУР-17-1.
    Запрошуються усі бажаючі.
  • 2018-10-01 13:56:42 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 27 вересня студенти ВНАУ факультету економіки та підприємництва кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму, які навчаються за спеціальністю «Туризм» відзначили Всесвітній день туризму. Вони взяли участь у проведенні міського заходу, організованого Вінницькоюміською радою; Відділом у справах молоді та туризму; КЗ «Центромпідлітковихклубів за місцемпроживання».
    Захід складався з двох частин: «Екскурсія для першокурсника» та квест «Таємниці рідного міста».
    Під час екскурсії учасників ознайомили з визначними місцями м. Вінниці та їх історією. Наступним етапом став квест, протягом якого учасники вирушивши в захоплюючу подорож по місту, виконували різноманітні завдання на швидкість.
    В результаті змагань команда «Фенікс» - студенти-туристи ВНАУ факультету економіки та підприємництва кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму здобули перше місце у квесті. Вони отримали дипломи та призи. Вітаємо переможців й зичимо подальших успіхів у навчанні!
  • 2018-09-28 13:49:20 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 27 вересня 2018 року в актовому залі ВНАУ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Французький bonvoyage» присвячена Міжнародному дню туризму.
    Виховний захід організовано і проведено за ініціативи кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму, факультету Економіки та підприємництва.
    У грі взяли участь 4 команди (Монблан, Шанель, Ля деКуерте, ЕдітПіаф). Найактивніші студенти 1, 2, 3 та 4 курсів, які навчаються за спеціальністю «Туризм» проявили свої найкращі інтелектуальні, творчі, музичні здібності. Яскравим початком заходу стала візитка команд, де учасники в оригінальній формі представили свої команди, обґрунтували вибір назви команди.
    Наступні раунди були інтелектуальними. Студенти активно відповідали на запитання та гідно боролись за перемогу в інтелектуальному змаганні. Яскравою родзинкою заходу став кулінарний раунд, у якому студенти презентували у цікавій формі страви французької національної кухні. А на завершення команди підготували художні номери, в яких розкрили особливості французької культури.
    Протягом усієї гри за ходом змагань слідкувало компетентне журі у складі: проректора з виховної роботи та гуманітарної політики Спірідонової Л. М., декана факультету економіки та підприємництва Шаманської О. І. та завідувача кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму Левицької І. В.
    В результаті змагань перемогу здобули дві команди. Це студенти 1 та 3 курсу – «Монблан» та «Ля де Куерте». Команда «Шанель» здобула 2 місце; «ЕдітПіаф» - 3 місце. Нагороджували переможців та учасників кращі студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вручили усім командам солодкі подарунки.
  • 2018-09-19 15:47:15 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 27 вересня 2018 року відбудуться заходи присвячені до святкування Дня Туризму.
    У програмі планується провести змагання з туристичного брейн-рингута інші пізнавальні конкурси,після чого буде підведено підсумки та нагороджено переможців.У змаганнях буде брати чотири команди сформованих із студентів 1-4х курсів напряму підготовки «Туризм».
    Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності готельно-ресторанної справи та туризму запрошує усіх бажаючих підтримати та повболівати за наших учасників.
  • 2018-06-23 12:46:42 опублік. Прилуцький Анатолій Михайлович

    Фото Команда «Мандри» у складі Данилюк Марії, Вербецького Олександра, Кудінова Владислава, Котвіцької Ірини, Лущак Ольги, Кирилюк Лілії (туристи факультету економіки та підприємництва)прийняла участь у VІІ Міжнародному молодіжному форумі «Південне Поділля – перлина України» з 15 по 18 червня 2018 р. в урочищі «Вишенька» Національного природного парку «Кармелюкове Поділля», смт. Чечельник.
    Програма заходу передбачала квести «Знайомство» та «Природничий», спортивні змагання: «Козацькі забави», «Туристична естафета», «Переправа», «Смуга перешкод», «Кульова стрільба»,брейн-ринг, КВК та майстер-класb: із археології, водіння гужового транспорту, плетіння оберегів із соломи.
    Після завершення заходу кожен учасник отримав подарунок та приз, чесно виборений у змаганнях.
    Під час форуму студенти вирішували екологічні проблеми, піднімались питання забруднення навколишнього середовища, питної води.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 85 

    головна intranet   головна internet