Кафедра Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


Завідувача кафедри
Ставська Юлія Вацлавівна,
доцент


вул. Сонячна 3, корпус №3, 3204,3201.
За кафедрою закріплені аудиторії :


Телефон:


Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2018-10-16 10:35:54 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 4 жовтня викладачі кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму брали участь у загальноуніверситетських заходах, присвячених 36-річчю з дня заснування Вінницького національного аграрного університету. Куратори груп разом зі студентами спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа" підтримували учасників конкурсів під час студентських змагань, після чого керівництво університету привітало зі святом усіх присутніх та висловило свої найкращі побажання.
    Також, Протягом дня викладачі кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму разом з іншими кафедрами та студентами факультету накривали святковий стіл, пригощали керівництво, співробітників та студентів.
    Після закінчення офіційної частини відбувся святкововий концерт за участю талановитої молоді університету, а приємним завершенням вечора стала університетська дискотека.
  • 2018-10-16 10:02:41 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    18 жовтня 2018 р. на 1 парі в аудиторії 553 (5й корпус) відбудеться відкрите лекційне заняття старшого викладача кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму Мазура Сергія Анатолійовича з дисципліни "Туристичне країнознавство" на тему: "Характеристика туристичних ресурсів Австралії та Океанії" для студентів 2 курсу групи ТУР-17-1.
    Запрошуються усі бажаючі.
  • 2018-10-01 13:56:42 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 27 вересня студенти ВНАУ факультету економіки та підприємництва кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму, які навчаються за спеціальністю «Туризм» відзначили Всесвітній день туризму. Вони взяли участь у проведенні міського заходу, організованого Вінницькоюміською радою; Відділом у справах молоді та туризму; КЗ «Центромпідлітковихклубів за місцемпроживання».
    Захід складався з двох частин: «Екскурсія для першокурсника» та квест «Таємниці рідного міста».
    Під час екскурсії учасників ознайомили з визначними місцями м. Вінниці та їх історією. Наступним етапом став квест, протягом якого учасники вирушивши в захоплюючу подорож по місту, виконували різноманітні завдання на швидкість.
    В результаті змагань команда «Фенікс» - студенти-туристи ВНАУ факультету економіки та підприємництва кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму здобули перше місце у квесті. Вони отримали дипломи та призи. Вітаємо переможців й зичимо подальших успіхів у навчанні!
  • 2018-09-28 13:49:20 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 27 вересня 2018 року в актовому залі ВНАУ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Французький bonvoyage» присвячена Міжнародному дню туризму.
    Виховний захід організовано і проведено за ініціативи кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму, факультету Економіки та підприємництва.
    У грі взяли участь 4 команди (Монблан, Шанель, Ля деКуерте, ЕдітПіаф). Найактивніші студенти 1, 2, 3 та 4 курсів, які навчаються за спеціальністю «Туризм» проявили свої найкращі інтелектуальні, творчі, музичні здібності. Яскравим початком заходу стала візитка команд, де учасники в оригінальній формі представили свої команди, обґрунтували вибір назви команди.
    Наступні раунди були інтелектуальними. Студенти активно відповідали на запитання та гідно боролись за перемогу в інтелектуальному змаганні. Яскравою родзинкою заходу став кулінарний раунд, у якому студенти презентували у цікавій формі страви французької національної кухні. А на завершення команди підготували художні номери, в яких розкрили особливості французької культури.
    Протягом усієї гри за ходом змагань слідкувало компетентне журі у складі: проректора з виховної роботи та гуманітарної політики Спірідонової Л. М., декана факультету економіки та підприємництва Шаманської О. І. та завідувача кафедри менеджменту ЗЕД, ГРС та туризму Левицької І. В.
    В результаті змагань перемогу здобули дві команди. Це студенти 1 та 3 курсу – «Монблан» та «Ля де Куерте». Команда «Шанель» здобула 2 місце; «ЕдітПіаф» - 3 місце. Нагороджували переможців та учасників кращі студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вручили усім командам солодкі подарунки.
  • 2018-09-19 15:47:15 опублік. Мазур Сергій Анатолійович

    Фото 27 вересня 2018 року відбудуться заходи присвячені до святкування Дня Туризму.
    У програмі планується провести змагання з туристичного брейн-рингута інші пізнавальні конкурси,після чого буде підведено підсумки та нагороджено переможців.У змаганнях буде брати чотири команди сформованих із студентів 1-4х курсів напряму підготовки «Туризм».
    Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності готельно-ресторанної справи та туризму запрошує усіх бажаючих підтримати та повболівати за наших учасників.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 85 

    головна intranet   головна internet