Кафедра Адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


в.о. завідувача кафедри
кандидат економічних наук, доцент
Колесник Тетяна Василівна
21018, м.Вінниця,
вул. Пирогова, 3 (корпус №5, 2 поверх)

аудиторний фонд: 529, 540, 555, 550, 521

e-mail: made_vnau@ukr.net

телефон: 0432-52-07-37

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: admen@vsau.org

  • 2024-04-20 08:34:43 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 19 квітня 2024 року о 11.30 год на факультеті менеджменту та права відбулась зустріч з Дмитром КРАСИЛЕНКОМ, який є стейкхолдером факультету та займає посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бершадської міської ради.
    Гостьова лекція-зустріч на тему «Самореалізація та сучасні виклики майбутнього» була підготовлена для здобувачів вищої освіти спеціальностей 281 Публічне управління та адміністрування, 073 Менеджмент, 081 Право.
    Під час лекції Дмитро КРАСИЛЕНКО розповів про поточну ситуацію в сфері публічного управління та адміністрування на місцевому рівні, окреслив основні виклики, з якими стикається сьогодні молодь, а також поділився баченням перспектив розвитку напрямів своєї діяльності.
    Захід відбувся в очному форматі. Дмитро КРАСИЛЕНКО спілкувався зі студентами , проводив опитування та ділився власним досвідом!
    Після лекції була організована сесія запитань-відповідей, під час якої слухачі мали змогу поставити свої запитання доповідачеві. Такі лекції є традицією на факультеті менеджменту та права, де здобувачі вищої освіти мають можливість отримати знання з досвіду практиків та набути професійних навиків, які роблять їх на ринку праці конкурентоспроможними!
  • 2024-04-16 21:12:12 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 16.04.2024 на факультеті менеджменту та права кандидат економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Зось - Кіор Микола Валерійович для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування» провів гостьову лекцію на тему «Ефективне управління комунікаціями» із використання платформи Zoom. Наявний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією. Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес у слухачів. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і активність лектора викликали позитивні враження, зацікавленість, відповідну розумову й поведінкову реакцію присутніх. Слухачі мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді, а також лаконічні, змістовні висновки. Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив факультету менеджменту та права продовжувати практику проведення гостьових лекцій у Вінницькому національному аграрному університеті.
  • 2024-04-11 12:45:49 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 10 квітня 2024 року на другій парі було проведено відкрите лекційне заняття доцента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії факультету менеджменту та права Фурман Іриною Володимирівною з дисципліни «Аграрна політика та земельні відносини» для студентів четвертого курсу денної форми навчання факультету економіки, інформаційних технологій та сфери обслуговування спеціальностей: «Економіка», Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Комп’ютерні науки», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» на тему «Екологічна безпека». Тема лекції відповідала навчальній програмі дисципліни. Лектор використовувала мультимедійну презентацію, яка містила повний обсяг тематичної інформації. Структура була наступною: вступ, бліц-опитування, тема, мета, план заняття, літературні джерела, основна частина матеріалу, включаючи визначення, схеми та діаграми, висновки по темі. Проведення лекції супроводжувалося використанням останніх досягнень і досліджень економічної науки, прогресивного вітчизняного та зарубіжного досвіду, прикладів з реального економічного життя, останніх наукових публікацій з даної теми тощо. Також присутніми було обговорено проведене лекційне заняття. Загалом колегами зроблено висновок, що лектор обрала оптимальні форми, методи та засоби подання інформації, завдяки чому досягла мети лекції. На лекції були присутні: представник навчально-наукового центру ВНАУ Кулик І.В., в.о. завідувачки кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії, доцент Колесник Т.В. та науково-педагогічні працівники кафедри – професор Захарченко В.І., доцент Березюк С.В., старший викладач Дмитренко Р.М.
  • 2024-04-10 21:25:09 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 10 квітня 2024 року на першій парі (8:30 год.) відбулась відкрита лекція професора кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії факультету менеджменту та права Захарченка Володимира Івановича з дисципліни «Моделювання, прогнозування та стратегічний форсайт в публічному управлінні» для студентів магстратури денної форми навчання факультету менеджменту та права, групи ПУА-23-маг на тему «Моделювання, прогнозування та стратегічний форсайт в діяльності місцевих державних адміністрацій». Тема лекції відповідала навчальній програмі дисципліни, супроводжувалась мультимедійною презентацією та була проведена на на високому організаційному та науково-методичному рівні. Під час лекції студенти активно взаємодіяли з викладачем, вступали в дискусії та давали ґрунтовні відповіді на поставлені питання. На лекції були присутні: представник навчально-наукового центру ВНАУ Кулик І.В., в.о. завідувачки кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії, доцент Колесник Т.В. та науково-педагогічні працівники кафедри – доценти Березюк С.В. та Фурман І.В.
  • 2024-04-07 15:36:07 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 04-05 квітня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії прийняли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні напрями соціально-економічного розвитку АПК України в умовах військового стану та повоєнного відновлення». Науковці власні погляди щодо подальшого розвитку АПК під час виступів представили у секції 1 «Особливості інноваційного розвитку аграрного сектору економіки та територіальних громад України під час воєнного стану та післявоєнної відбудови» та секції 2 «Соціально-економічні передумови розвитку вітчизняного аграрного менеджменту та маркетингу в умовах євроінтеграції». Під час доповідей учасники конференції обговорювали проблеми євроінтеграційних процесів в Україні, сучасний стан продовольчої безпеки та особливості розвитку органічного землеробства. На думку науковців сталий розвиток територіальних громад не можливий без посилення їх енергетичної незалежності, що передбачає інтенсивне використання альтернативних джерел енергії. Різнонаправленість тематики доповідей свідчить про те, що проблематика розвитку АПК в сучасних умовах та в майбутньому потребує розв’язання великої кількості завдань як на регіональному, так і на державному рівні.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 66 

    головна intranet   головна internet