Кафедра Адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


завідувач завідувача кафедри
кандидат економічних наук, доцент
Колесник Тетяна Василівна
21018, м.Вінниця,
вул. Пирогова, 3 (корпус №5, 2 поверх)

аудиторний фонд: 529, 540, 555, 550, 521

e-mail: made_vnau@ukr.net

телефон: 0432-52-07-37

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: admen@vsau.org

  • 2024-09-27 17:20:38 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 27.09.2024 року для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування у Вінницькому національному університеті відбулася гостьова лекція за участю заступника голови Іллінецької міської ради Дмитрика Олега Вікторовича. Проведення навчальних занять у даному форматі є важливим, тому що сприяє поглибленню практичних знань здобувачів, дозволяє їм ознайомитися з реальним досвідом управління в органах місцевого самоврядування та розумінням викликів, з якими стикаються управлінці на місцях. Гостьові лекції від досвідчених практиків створюють можливість для студентів отримати безпосереднє уявлення про роботу в публічному секторі, відчути відповідальність, пов’язану з управлінськими рішеннями, та дізнатися про сучасні підходи до вирішення проблем місцевого значення.
    Крім того, такі зустрічі сприяють формуванню мережі професійних контактів, що є надзвичайно важливим для майбутніх фахівців у сфері публічного управління. Студенти мають можливість отримати відповіді на актуальні запитання, пов’язані з особливостями роботи органів місцевого самоврядування, розглянути реальні кейси та розібрати приклади успішних практик, що дозволяє їм підвищити свою мотивацію та готовність до майбутньої професійної діяльності.
  • 2024-09-27 13:44:35 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 26 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти факультету менеджменту та права та ННІ економіки та управління відвідати одне з провідних сільськогосподарських підприємств України – ПОСП «Нападівське». Дана екскурсія мала не лише ознайомчий, але й надзвичайно важливий навчальний характер, адже дала змогу студентам побачити на практиці сучасні методи ведення аграрного бізнесу, які впливають на ефективність сільського господарства та стійкість аграрної економіки.
    Однією з головних цілей екскурсії було продемонструвати студентам, як будувати правильний менеджмент, ефективно організовувати технологічні процеси та досягати намічених результатів в господарській діяльності. Керівник підприємства - Петро ТИХОНЮК, розповів та поділився власним досвідом як досягли успіху в аграрній сфері.
    Особливу увагу під час екскурсії було приділено сучасним технологіям утримання тварин, автоматизації виробничих процесів та інноваційним методам управління персоналом, що дозволяє забезпечити високий рівень управлінських процесів та ефективну господарську діяльність.
    Такі заходи є невід`ємною частиною освітнього процесу, адже вони надають студентам можливість не просто вивчати теорію, але й застосовувати знання на практиці, розуміти реальні виклики і перспективи аграрного сектору.
    Важливість таких екскурсій полягає також у тому, що вони допомагають студентам краще розуміти актуальні тенденції розвитку аграрного бізнесу в Україні, його проблеми та перспективи.
    Дякуємо КАЛЕТНІКУ Григорію Миколайовичу та ЗАБОЛОТНОМУ Григорію Михайловичу за сприяння в проведенні даних заходів, завдяки яким освітній процес набуває якісно вищого рівня.
  • 2024-09-26 21:43:57 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 25 вересня відбулась гостьова лекція представників компанії DEXTRA mineral зі студентами факультету менеджменту та права Вінницького національного аграрного університету.
    DEXTRA mineral є лідером на ринку аграрних послуг з продажу якісних та ефективних добрив по всій Україні.
    Представники компанії розповіли про специфіку роботи з міжнародними партнерами та ключові критерії обрання постачальників. Під час зустрічі були також порушені питання викликів та рішень, щодо міжнародної торгівлі, з якими стикається компанія в умовах воєнного стану та нестабільної економічної ситуації в країні. Зокрема розглядались ризики: валютних коливань, митні питання, логістика та оптимізація роботи.
    Представники DEXTRA mineral також ознайомили студентів із організаційною структурою компанії, а також із особливостями пошуку кандидатів на вакантні посади та способами їх відбору.
    Зустріч студентів із представниками компанії сприяла поглибленню їхніх знань про сучасні тенденції та виклики в аграрному секторі. Студенти отримали цінну інформацію про специфіку роботи на міжнародному ринку, що сприятиме формуванню у них відповідних теоретичних знань, які вони будуть застосовувати у майбутній професійній діяльності.
    Така співпраця між навчальними закладами та бізнесом відкриває перспективи для студентів розпочати кар`єру в агропромисловому секторі, а також сприяє розвитку локальної економіки через залучення молодих кадрів.
  • 2024-09-25 08:22:34 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 18-20 вересня науковці Вінницького національного аграрного університету проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інна ГОНЧАРУК та доцент кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Діна ТОКАРЧУК відвідали Міжнародну виставку технологій рециклінгу та відновлення сировини (International Trade Fair Recycling and Recovery Technologies Raw Materials) «Recycling Tech», яка відбулась у виставковому конгрес-центрі Ptak Warsaw Expo м. Варшава, Польща.
    Recycling Tech обʼєднала понад 6000 учасників із 9 країн світу - власників та представників компаній з переробки та утилізації відходів; компаній, що збирають та торгують відходами; науковців та фахівців із поводження з відходами органів місцевого самоврядування та муніципалітетів. Формат виставки передбачав низку конференцій та дискусійних панелей.
    З огляду на посилання ролі органів місцевого самоврядування в забезпеченні ефективного управління відходами в Україні, зокрема, обов’язкової безпосередньої участі виконавчих органів місцевих рад у реалізації державної політики з управління відходами, участі в розробленні місцевих планів управління відходами та організації проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення у цій сфері, отриманні на виставці знання стануть корисними при викладанні дисциплін для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та сприятимуть сформуванню майбутніх фахівців-управлінців, які допоможуть органам місцевої влади усвідомити свою унікальну та відповідальну роль у питаннях утворення та поводження з відходами на місцях.
    Науковці щиро вдячні керівництву ВНАУ Президенту університету Григорію КАЛЕТНІКУ та ректору Віктору МАЗУРУ за можливість відвідати виставку та доносити студентам інформацію про сучасні досягнення у сфері рециклінгу та управління відходами!
  • 2024-09-21 21:42:22 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото Освітній процес стає набагато якіснішим коли в ньому беруть участь професіонали та практики. Саме на таких навчальних заняттях студенти отримують не лише теоретичні знання, а й можливість побачити та відчути, як ці знання використовуються в реальних умовах, що дозволяє їм краще зрозуміти сутність майбутньої професії. Тому на базі Вінницького національного аграрного університету періодично проводяться гостьові лекції за участю провідних фахівців Вінниччини різних галузей, в тому числі з публічного управління та адміністрування. 21.09.2024 року на факультеті менеджменту та права було проведено лекційне заняття для студентів денної та заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти професором Григорієм Заболотним. Маючи великий життєвий досвід та знаючи усі тонкощі публічного управління та адміністрування лектор ознайомив здобувачів вищої освіти із сучасними тенденціями та існуючими проблемами у даній сфері, відповідав на численні питання слухачів, активно приймав участь у дискусіях. По закінченню лекційного заняття Григорій Заболотний відмітив, що саме така свідома та активна молодь, яка навчається у стінах ВНАУ, має і надалі розбудовувати незалежну Україну.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 70 

    головна intranet   головна internet