Кафедра Адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


в.о. завідувача кафедри
кандидат економічних наук, доцент
Колесник Тетяна Василівна
21018, м.Вінниця,
вул. Пирогова, 3 (корпус №5, 2 поверх)

аудиторний фонд: 529, 540, 555, 550, 521

e-mail: made_vnau@ukr.net

телефон: 0432-52-07-37

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: admen@vsau.org

  • 2017-07-13 00:02:45 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Сьогодні рано-вранці, 12 липня 2017 року, у Вінницькому національному аграрному університеті людно, трепетний настрій на обличчях молоді. Гостинно відчинив двері нашим абітурієнтам один з найкращих університетів міста Вінниця та України - Вінницький національний аграрний університет. Абітурієнтів 2017 року також радо зустрічає факультет менеджменту та права.
    Під час урочистої церемонії відкриття вступної кампанії 2017 року з теплими словами привітань виступили президент Університету Г.М. Калетнік та ректор В.А. Мазур. "Дорогі абітурієнти! Сьогодні Ви переступили поріг одного з найперспективніших навчальних закладів України, стали на самостійну дорогу дорослого життя. Ми зробимо все, щоб Ви ніколи не пошкодували і обов’язково втілимо Ваші мрії в життя. В добрий час! В щасливу дорогу!" Такі напутні слова нашого шанованого керівництва.
  • 2017-06-30 12:23:40 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    У рамках проходження навчальної практики студенти факультету «Менеджменту та права», які навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» мали змогу відвідати організації та державні установи, у яких майбутнім управлінцям допомогли глибше ознайомитись та зрозуміти професію, яку вони обрали.
    Студентів познайомили з етикою службової діяльності в органах державної влади та місцевого самоврядування, навичками з публічного управління щодо застосування законів, принципів, методів, технологій та процедур в управлінні суб`єктами публічної сфери, що забезпечить європейський рівень надання адміністративних послуг на засадах запровадження у практику діяльності принципів демократичного врядування.
    Під керівництвом доцента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Березюка Сергія Володимировича студенти відвідали громадську організацію «Вінницька рада сільгоспвиробників» про діяльність якої вони дізналися від Пипяка Івана Миколайовича. Він розповів, що головною метою організації є захист прав і підняття проблем сільгоспвиробників та питання щодо стратегії сільськогосподарського виробництва на державному рівні. Для цього організація організовує форуми, мітинги та конференції на які запрошують засоби масової інформації, представників влади, юристів та науковців. Влада дослуховується до представників громади та вирішує проблем, які виникають у агроному секторі.
    Також студенти відвідали «Фонд підтримки фермерських господарств». Вельгус Юрій Володимирович – голова фонду у Вінницькій області розповів про структуру організації та основні завдання. Студенти дізнались, що на розвиток фермерства в Україні держава виділяє кошти, які організація розподіляє між господарствами. Фонд має три основних програми: програма на поворотній основі; програма на безповоротній основі; програма за співпрацю з наукою. Широко використовуються різні компенсації та кредити для фермерів.
    Студенти мали змогу відвідати «Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації» де їх зустріла в. о. директора департаменту Кирилюк Валентина Михайлівна, вона побажала студентам отримати якісну освіту у ВНАУ, набути практичних знань управлінців та зайняти престижні місця роботи у державних установах та організаціях. За її проханням екскурсію по департаменту провів Тимченко Василь Васильович. Завдяки йому студенти ознайомилися з основними напрямами діяльності департаменту у щоденному режимі та розповів про відділи, які має департамент. До них належать:
    1. Сектор управління персоналом.
    2. Відділ економічного аналізу, прогнозування розвитку АПК та сільських територій.
    3. Відділ фінансово-кредитного забезпечення, бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи.
    4. Сектор функціонування аграрного ринку та дорадництва.
    5. Відділ тваринництва та харчової промисловості.
    6. Відділ організації виробництва та маркетингу продукції рослинництва та використання водних об’єктів.
    7. Відділ безпеки праці та інженерно-технічного забезпечення.
    8. Сектор юридичного забезпечення.
    9. Відділ організаційного забезпечення та контролю.
    Як започаткувати нову державну установу та налагодити роботу у ній студенти змогли побачити на прикладі відділу Муніципальної Поліції Вінницької Міської Ради за запрошенням начальника поліції Гайовика Василя Олександровича.
    Чигур Віталій Михайлович – заступник начальника довів до відома студентів історію створення, завдання і мету роботи муніципальної поліції.
    Він розповів що муніципальна поліція створена з метою здійснення контролю за станом благоустрою в місті Вінниці, для забезпечення чистоти і порядку, організації озеленення, охорони зелених насаджень, водоймовім, земельних ресурсів міста, здійснення контролю у місцях відпочинку громадян, для контролю за утриманням в належному стані закріплених за підприємствами, установами та організаціями територій, для контролю за додержанням тиші в громадських місцях на території міста Вінниці.
    Також здійснює постійний контроль за дотриманням законодавства України про благоустрій населених пунктів, Правил благоустрою підприємствами, установами, організаціями та громадянами міста шляхом проведення перевірок території міста, розгляду звернень підприємств, організацій, установ та громадян, а також участі в обговоренні проектів благоустрою міста і внесення відповідних пропозицій на розгляд органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.
    Муніципальна поліція виявляє факти порушення благоустрою міста, складає акти і протоколи про адміністративну відповідальність. Варто відмітити, що завдяки роботі муніципальної поліції у місті за останні 2-3 роки зменшились адміністративні правопорушення вдвічі.
    Студентам було приємно чути, що поліція використовує всі можливі методи донесення до громадян правил благоустрою міста, починаючи від спілкування з дітьми у школі та проведення масових акцій на вулицях міста («Молодь Вінниці за чисте довкілля»), де студенти ВНАУ також мали змогу прийняти участь.
    Під час практики до ВНАУ завітали професори університету штату Огайо, які розповіли, як навчаються студенти в університетах США. Студенти були враженні спілкуванням з іноземцям. Вони задавали питання, які їх цікавили та отримували на них відповіді. Кожен з студентів сподівається, що колись освіта в Україні досягне такого ж якісного рівня, як і освіта в США, адже потрібно рівнятися на кращих.
    Студенти переконалися, що кожна державна організація, яку вони відвідали за період навчальної практики потрібна для успішного функціонування тих секторів до яких відносяться кожна з них на території Вінницької області.
    Інформація, що була отримана під час екскурсій корисна усім зацікавленим в отриманні ґрунтовних знань у сфері публічного управління. Кожен студент переконався що він може працювати в органах державного управління та місцевого самоврядування та громадських організаціях.
  • 2017-04-28 08:07:44 опублік. Онищук Юлія Вікторівна

    Фото 21.04.2017р. були проведені пари з дисципліни "Ринкова трансформація економіки регіону", для мгістрів факультетів "Обліку і аудиту" та "Економіки підприємства", на базі ПАТ «Вінницького молочного заводу «РОШЕН». Студенти мали змогу ознайомитись з найбільшим підприємством, обладнаним найсучаснішими технологічними лініями провідних європейських фірм. Виробничі потужності підприємства дозволяють щодня переробляти 600 тонн сирого молока. Викладач к.с.-г.н., проф. Заболотний Г.М.
  • 2017-04-21 09:04:02 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    9 квітня 2017 р. на третій парі в аудиторії 2421 відбулось відкрите лекційне заняття доцента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Климчука О.В. з навчальної дисципліни: “Біомаси сільськогосподарських культур, особливості їх використання у виробництві відновлюваних джерел енергії” для студентів академічних груп 31-ЕО та 32-ЕО на тему: “Біомаса олійних культур у виробництві відновлюваної енергії”. На лекції були присутні: директор навчально-наукового центру Нагаєвська О. В., доценти кафедри АМАДЕ Березюк С.В., Колесник Т.В. та інші. Тема лекції відповідає робочій програмі. Лекційне заняття сформовано і структуровано в логічній послідовності відповідно до поставленої мети та плану заняття. Під час лекції спостерігався контакт з аудиторією, студенти проявляли активність і зацікавленість темою лекції. На занятті використовувалися мультимедійні засоби для кращого засвоєння матеріалу студентами. Лекція була проведена на належному навчально-методичному рівні.
  • 2017-04-15 17:49:49 опублік. Климчук Олександр Васильович

    19 квітня 2017 р. на третій парі (11:20-12:40) в аудиторії 2421 доцент кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Климчук О.В. проводить відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни “Біомаси сільськогосподарських культур, особливості їх використання у виробництві відновлюваних джерел енергії” на тему “Біомаса олійних культур у виробництві відновлюваної енергії” зі студентами 3 курсу (групи 31-Е та 32-Е) агрономічного факультету.
    Запрошуються усі бажаючі.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 66 

    головна intranet   головна internet