Кафедра Адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


в.о. завідувача кафедри
кандидат економічних наук, доцент
Колесник Тетяна Василівна
21018, м.Вінниця,
вул. Пирогова, 3 (корпус №5, 2 поверх)

аудиторний фонд: 529, 540, 555, 550, 521

e-mail: made_vnau@ukr.net

телефон: 0432-52-07-37

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: admen@vsau.org

  • 2018-12-22 13:52:06 опублік. Токарчук Діна Миколаївна

    Фото Представники Вінницького національного аграрного університету у складі д.е.н. Климчука О.В. та к.е.н. Токарчук Д.М. 21 грудня 2018 року взяли участь в обговоренні науково-дослідної роботи «Карта потенціалу біомаси Вінницької області», виконаної Науково-технічним центром «Біомаса» на замовлення Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації. На заході науковці мали можливість глибше пізнати енергетичний потенціал заміщення традиційних видів палива запасами біомаси, техніко-економічне обґрунтування створення спеціалізованих комунальних підприємств по переробці біомаси, а також ознайомитися з розробленою електронною геоінформаційною картою розміщення вказаних запасів на території Вінницької області (на базі платформи QGIS). Дана розробка буде корисною як у цілях практичного використання, так і для наукової роботи та навчання студентів.
  • 2018-11-25 21:12:02 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 21 листопада 2018 р. в аудиторії 2220 на 2 парі відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Токарчук Діни Миколаївни з дисципліни «Менеджмент ефективності виробництва та споживання біомас та біопалива» на тему «Ефективність виробництва біогазу з різних видів біомаси та управління нею» для студентів 4 курсу факультету механізації сільського господарства напряму підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». Лекційне заняття було розпочато згідно розкладу та проведено у відповідності до програми навчальної дисципліни. Лектор вільно володіє матеріалом лекції, вдало поєднала теоретичні положення щодо управління ефективністю виробництва біогазу з широким використанням прикладів щодо організації біогазового виробництва в європейській та українській практиці, що дозволяло підтверджувати і конкретизувати викладений теоретичний матеріал, і, водночас, активізувати мислення студентів, викликати в них інтерес та бажання обговорювати матеріал. Під час лекції в аудиторії була створена творча та робоча атмосфера. Лекція відзначається логічною побудовою, порядок викладення предмету обґрунтований. Мультимедійний супровід лекції сприяв кращій наочності матеріалу та глибшому його засвоєнню. Загалом лекційне заняття проведено на належному методичному рівні. На лекції були присутні члени кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії.
  • 2018-11-20 11:41:04 опублік. Токарчук Діна Миколаївна

    21.11.2018 року в аудиторії 2220 на 2 парі відбудеться відкрите лекційне заняття доцента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Токарчук Д.М. з дисципліни «Менеджмент ефективності виробництва та споживання біомас та біопалива» на тему «Ефективність виробництва біогазу з різних видів біомаси та управління нею» для студентів 4 курсу факультету механізації сільського господарства.
  • 2018-11-11 12:51:59 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 8.11.2018 року в аудиторії 2505 на 1 парі відбулося відкрите практичне заняття асистента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Яремчук Н.В. із дисципліни «Аграрна політика та земельні відносини» на тему «Інструменти реалізації аграрної політики» для студентів академічної групи 41-А агрономічного факультету.
    Практичне заняття розпочато вчасно та проведено відповідно до програми навчальної дисципліни.
    Викладач вільно володіє навчальним матеріалом, чітко слідує плану заняття. Навчальний матеріал подається в чіткій та логічній послідовності, його зміст та пояснення доступні та добре сприймаються аудиторією. Викладач тримає постійний зв’язок з аудиторією, на занятті була створена творча робоча атмосфера. Загалом практичне заняття проведено на належному методичному рівні. На практичному занятті були присутні доценти кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії: Фурман І.В., Березюк С.В., Скорук О.П., Колесник Т.В., Токарчук Д.М.
  • 2018-11-05 21:08:00 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    8.11.2018 року в аудиторії 2505 на 1 парі відбудеться відкрите практичне заняття асистента кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Яремчук Н.В. із дисципліни «Аграрна політика та земельні відносини» на тему «Інструменти реалізації аграрної політики» для студентів академічної групи 41-А агрономічного факультету.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 66 

    головна intranet   головна internet