Кафедра Економіки та підприємницької діяльності


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


завідувачка кафедри
економіки та підприємницької діяльності - к.е.н., доцент
Хаєцька Ольга Петрівна

➤ Кафедра розташована в 1 корпусі,
4 поверх, аудиторія 1405, 1406


☎ Телефон кафедри


➤ Фахівці кафедри знаходяться
в 1 корпусі, аудиторія 1406.
ел. пошта кафедри
economy_2219@vsau.vin.ua







Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-05-08 10:22:57 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото Економічна гра – цікаво та корисно! У рамках проведення студентського наукового гуртка «Світ економіки та підприємництва» (керівник, Phd Інна Томашук), студенти ННІ Економіки та підприємництва ВНАУ академічних груп 11 Екон, 41 ЕП, 41 ЕК взяли участь у економічній грі. Такі ігри допомагають студентам зрозуміти та застосувати теоретичні концепції економіки на практиці. Участь у економічних іграх допомагає студентам приймати стратегічні рішення, прогнозувати наслідки своїх дій та розвивати аналітичні навички. Крім того, участь у таких іграх розвиває комунікативні навички студентів та сприяє формуванню командного духу.
    Вирішуючи реальні економічні завдання в ігровій формі, студенти отримують цінний досвід, який допоможе їм у подальшій професійній діяльності.
    Навчання у ВНАУ – цікаве і результативне!
  • 2024-05-08 10:18:17 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото Національне виховання є одним із головних пріоритетів, органічною складовою освітнього процесу ВНАУ. Свідомість і культура починаються з шанобливого ставлення кожної людини до свого народу, його історії. 30 квітня 2024 р. студенти факультету економіки, інформаційних технологій та сфери обслуговування ННІ економіки та управління ВНАУ групи 11 Екон. разом із куратором Phd, Інною Томашук відвідали національний музей-садибу видатної історичної постаті, хірурга зі світовим імʼям М.І. Пирогова (1810-1881).
    Студенти поринути в історію життя надзвичайної людини, дізналися багато цікавого про видатного медика, мали можливість насолодитися прогулянкою затишним парком.
    Виховна робота у ВНАУ є складовою формування та реалізації політики забезпечення якості освітньої діяльності, яка забезпечує виховання всебічно розвиненої особистості. Відвідування музеїв, виставок, участь у різноманітних громадських, наукових та культурних заходах сприяють кращому спілкуванню, обміну ідеями і думками серед студентів. Виховні заходи надають можливість студентам навчатися історії, мистецтву, науки та культури через оригінальні артефакти і виставки. Вони допомагають студентам побачити й відчути історичні події, мистецькі твори і наукові концепції в реальному контексті, що поліпшує їх розуміння і сприяє розвитку особистості.
    У ВНАУ створено усі умови для всебічного розвитку студентів!
    Здобувачі освіти ВНАУ є справжніми патріотами України!
    Наближаємо перемогу разом!
  • 2024-04-23 17:43:29 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото 22.04.2024 р. на 3-й парі в ауд. 1304 відбулося відкрите лекційне заняття д.ф.е., доцента кафедри економіки та підприємницької діяльності Томашук І.В. для студентів 1-го курсу груп 11-Екон, 11-ОП з дисципліни Політекономія на тему «Економічні аспекти глобальних проблем та їх вплив на економічний розвиток України».
    Позитивним аспектом лекції була постійна взаємодія лекторки зі студентами як рівноправними партнерами, суб’єктами спільної навчально-пізнавальної діяльності.
    Лекція характеризувалася чіткою структурою, логічністю, доступністю та аргументованістю викладу матеріалу. Бездоганно оформлена презентація ілюструвала центральні моменти лекції. Лектором були використані прийоми закріплення матеріалу – повторення, запитання на перевірку розуміння, засвоєння, підведення підсумків.
    Присутні колеги відзначити якість, чіткість, забарвленість та грамотність мовлення лектора. Професор Сахно А.А. наголосив, що ще одним схвальним аспектом лекції є уміння лектора триматися перед аудиторією, бачити та відчувати слухачів лекції, встановлювати з ними контакт, створюючи надзвичайно позитивну атмосферу, що свідчить про високий професіоналізм лектора.
    Лекція має серйозне наукове підґрунтя, високу інформаційну цінність та професійну спрямованість. Дидактичну мету заняття досягнуто.
  • 2024-04-18 12:33:17 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото ОГОЛОШЕННЯ!
    22.04.2024 р. на 3-й парі в ауд. 1304 відбудеться відкрите лекційне заняття д.ф.е., доцента кафедри економіки та підприємницької діяльності Томашук І.В. для студентів 1-го курсу груп 11-Екон, 11-ОП з дисципліни Політекономія на тему «Економічні аспекти глобальних проблем та їх вплив на економічний розвиток України».
    Запрошуються усі бажаючі!
  • 2024-04-17 14:30:52 опублік. Хаєцька Ольга Петрівна

    Фото 15.04.2024 року був проведений гурток з «Мікроекономіки та макроекономіки», де було досліджено та обговорено такі аспекти: складові та моделі макроекономічної рівноваги, фактори, що впливають на неї. Розглянули зміни та наслідки різних подій, таких як зростання виробництва, спад зайнятості, інфляційний тиск або дисбаланси в зовнішньоекономічному секторі на макроекономічну рівновагу.
    Ольга Хаєцька та учасники гуртка (студенти Екон-22, ОО-22, ФБС-22) розглядали ключові складові макроекономічної рівноваги, такі як виробництво, зайнятість, інфляція та зовнішньоекономічний баланс. Досліджували різні фактори: влив фіскальної політики, монетарної політики, зовнішньоекономічних впливів на макроекономічну рівновагу. Обговорили можливі стратегії, які можуть бути використані урядом центральним банком для досягнення та підтримки макроекономічної стабільності. Розв’язали задачі, виконали завдання, засвоїли теоретичні концепції та застосували їх до реальних ситуацій.
    Проведення гуртка сприяє досягненню програмних результатів у навчанні, поглиблює розуміння ключових концепцій макроекономіки, допомагає краще засвоювати матеріал та підготуватися до успішної сесії.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 68 

    головна intranet   головна internet