Кафедра Економіки та підприємницької діяльності


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


завідувачка кафедри
економіки та підприємницької діяльності - к.е.н., доцент
Хаєцька Ольга Петрівна

➤ Кафедра розташована в 1 корпусі,
4 поверх, аудиторія 1405, 1406


☎ Телефон кафедри


➤ Фахівці кафедри знаходяться
в 1 корпусі, аудиторія 1406.
ел. пошта кафедри
economy_2219@vsau.vin.ua







Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-08-04 22:18:42 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото 2 серпня 2024 р. здійснював свою роботу студентський науковий гурток «Світ економіки та підприємництва» (керівник – Phd, доцент, Інна Томашук), до участі якого долучились студенти груп 31-Екон. та 31-ПТ. У ході роботи гуртка, студенти отримали практичний досвід щодо оформлення первинних документів. Мета складання первинних документів – зафіксувати факт господарської операції. Це допоможе студентам в майбутньому успішно здійснювати власну господарську діяльність.
  • 2024-08-04 22:05:09 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото 2 серпня 2024 р. проведено кураторську годину зі студентами груп 21-Екон (куратор - Phd, доцент, Інна Томашук) та 21-ПТ. Зустріч відбувась в укритті адміністративного корпусу №2, де студентам наголошено про дотримання Правил техніки безпеки та ознайомлено з основними пунктами Положення «Про організацію освітнього процесу у Вінницькому національному аграрному університеті».
  • 2024-08-04 21:55:09 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото 26 липня 2024 р. на черговому засідання Вченої ради ВНАУ, доктору філософії з економіки, доценту кафедри економіки та підприємницької діяльності Інні Томашук вручено атестат доцента. У ВНАУ створено усі умови для успішного карʼєрного зростання, адже розвиток кар`єри дозволяє отримати більше знань й навичок та відкриває нові можливості в професійному житті. Дякуємо рідному університету за можливості працювати та розвиватись.
  • 2024-06-10 10:51:00 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото Практичне навчання є невід’ємною складовою у системі якісної підготовки здобувачів вищої освіти Україні. 6 червня 2024 року студенти Вінницького національного аграрного університету ННІ Економіки та управління та ННІ Агротехнологій та природокористування в рамках проходження навчальної практики разом з керівниками Наталією Зеленчук, Ларисою Феняк, Ольгою Хаєцькою та Віталієм Паламарчуком відвідали ТОВ «Органік-Д», сучасне та успішне підприємство, де втілюються найсміливіші аграрні та технологічні рішення у галузі культивації коренеплодів та інших культур борщового набору на органічному добриві.
    Підприємство «Органік-Д» здійснює інновації, зокрема підтримує виробництво брендів-стартапів з продуктів переробки, розробляє новітні продукти для здорового харчування, запроваджує створення сучасного тепличного комплексу, завдяки чому успішно вирішує питання збільшення зайнятості населення, зменшення собівартості продукції, залучення додаткових інвестицій.
    Під час візиту студенти мали можливість поспілкуватись із провідними фахівцями підприємства, які розповіли про матеріально-виробничу базу, особливості організаційного, технологічного процесу виробництва, переваги крапельного зрошення при вирощуванні овочів, про систему точного землеробства, особливості збирання та зберігання готової овочевої продукції з метою досягнення кращих виробничих та фінансових результатів.
    Студенти та науково-педагогічні працівники університету щиро дякують за надану можливість ознайомитись з діяльністю підприємства та отриманий корисний досвід.
  • 2024-06-10 10:45:11 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото 7 червня 2024 р. студенти спеціальностей 051 Економіка, 076 Підприємництво та торгівля 1-го, 2-го, 3-го курсів факультету економіки, інформаційних технологій та сфери обслуговування ННІ економіки та управління підвели підсумки своєї роботи за двох-тижневий період проходження навчальної практики, яка є завершальним етапом їх навчання у 2023-2024 навчальному році. Проходження навчальної практики є ключовим елементом підготовки студентів до професійної діяльності та потужним мотивуючим фактором, оскільки вони бачать реальні результати своєї роботи і розуміють важливість своїх знань і вмінь у реальному житті.
    Студенти мали можливість виконувати різноманітні завдання, які охоплювали різні аспекти їхньої майбутньої професії. Цікаві завдання допомогли студентам розвинути широкий спектр навичок і знань, а також визначити свої сильні сторони та можливості.
    Навчання у ВНАУ - цікаво, продуктивно та перспективно!
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 69 

    головна intranet   головна internet