Кафедра Економіки та підприємницької діяльності


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


завідувачка кафедри
економіки та підприємницької діяльності - к.е.н., доцент
Хаєцька Ольга Петрівна

➤ Кафедра розташована в 1 корпусі,
4 поверх, аудиторія 1405, 1406


☎ Телефон кафедри


➤ Фахівці кафедри знаходяться
в 1 корпусі, аудиторія 1406.
ел. пошта кафедри
economy_2219@vsau.vin.ua







Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2018-12-22 11:50:09 опублік. Костюченко Дарина Леонідівна

    Фото На факультеті економіки та підприємництва 17 та 22 грудня працювала екзаменаційна комісія із захисту магістерських дипломних робіт денної та заочної форм навчання зі спеціальності 051 «Економіка», спеціалізації «Економіка довкілля та природних ресурсів». До складу комісії входили: голова комісії д.е.н., професор кафедри економіки та міжнародних відносин ВТЕІ КНТЕУ Ткачук Ольга Михайлівна, члени комісії: к.е.н., доц., проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Гончарук І. В., к.е.н., доц. , декан факультету економіки та підприємництва Салькова І. Ю., д.е.н., проф., в. о. завідувача кафедри економіки Прямухіна Н. В., к.е.н., доц. Хаєцька О. П., асистент Феняк Л. А.
    Магістранти продемонстрували високий рівень підготовки, обізнаність у сучасних проблемах економіки довкілля та охорони навколишнього середовища, нормативно-правовій базі досліджуваних питань.
  • 2018-12-11 12:22:46 опублік. Хаєцька Ольга Петрівна

    Фото 7 грудня студенти факультету Економіки та підприємництва: Міськов Роман, Король Максим, Янчук Олександр (куратор Ушкаленко І.М.) у супроводі доцента кафедри економіки Бурлаки Н.І. прийняли участь у Навчальному семінарі на тему: «Електронна торгівля для бізнесу».
    На семінарі розглядалися сучасні електронні технології, Інтернет-комунікації розвиток і розширення сфери використання електронних засобів, і можливості розвитку принципово нового напрямку — електронного бізнесу, який у західних країнах називають "Економікою ХХIIсторіччя".
    На семінарі зазначалось, що найбільш прогресивною складовою електронного бізнесу є електронна торгівля (e-com). Масштаби електронної торгівлі зростають неймовірними темпами, що зумовлено сукупністю чинників економічного, соціального, електронно-технологічного, організаційно-правового характеру.
  • 2018-12-04 20:58:22 опублік. Хаєцька Ольга Петрівна

    Фото Студенти факультету економіки та підприємництва спеціалізації «Міжнародна економіка» Капуста Марина та Нагірна Тетяна були запрошені 27 листопада 2018 року на підведення підсумків другого Всеукраїнського конкурсу студентських науково-популярних есе «Трансформація сучасної світосистеми», яке відбулось в Київському національному торговельно-економічному університеті. За результатами конкурсу студенти отримали сертифікати учасника другого Всеукраїнського конкурсу студентських науково-популярних есе «Трансформація сучасної світосистеми» від Української асоціації зовнішньої політики та її керівників Володимира Хандогія, Купчишина Олександра.
  • 2018-11-30 15:16:32 опублік. Хаєцька Ольга Петрівна

    Фото 29 листопада 2018 року завершила робота експертна комісія, яка здійснювала акредитаційну експертизу у Вінницькому національному аграрному університеті за освітньо-професійною програмою «Економіка» зі спеціальності 051 Економіка.
    За результатами ретельної перевірки експертна комісія дійшла висновків, що всі необхідні документи, кадровий потенціал, матеріально-технічна база, навчально-методичне й інформаційне забезпечення, стан якості підготовки фахівців загалом відповідають ліцензійним умовам та акредитаційним вимогам.
  • 2018-11-27 14:50:32 опублік. Хаєцька Ольга Петрівна

    Фото Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09.11.2018 року № 1832-л «Про проведення акредитаційної експертизи» 27 листопада 2018 року у Вінницькому національному аграрному університеті розпочала роботу експертна комісія у складі:
    Голова комісії – доктор економічних наук, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Варченко Ольга Миронівна – проректор з наукової та інноваційної діяльності Білоцерківського національного аграрного університету;
    Член комісії – доктор економічних наук, професор Лопатинський Юрій Михайлович – завідувач кафедри економіки підприємництва та управління персоналом Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.
    В перший день роботи комісії відбулась зустріч з керівництвом університету. Члени комісії ознайомилися із структурними підрозділами факультету Економіки та підприємництва, з кадровим складом кафедр економіки та економічної кібернетики, провели зі студентами комплексну контрольну роботу з метою оцінювання знань, а також відвідали лекційні та практичні заняття, що проводились згідно розкладу.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 66 

    головна intranet   головна internet