Кафедра Комп`ютерних наук та економічної кібернетики


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ



ауд. 2226, 2228 (навчальний корпус №2)
телефон (внутр.): 219

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-05-13 16:23:10 опублік. Лебідь Олександр Васильович

    Фото Студенти спеціальності 122 "Комп`ютерні науки" Вінницького національного аграрного університету під час написання кваліфікаційних робіт активно співпрацюють з підприємствами, де вони проходять виробничу практику. Це дозволяє їм не лише отримати практичний досвід, але й впровадити свої розробки у виробничі процеси цих компаній.
    Результатом такої співпраці стають реальні вдосконалення, які роблять роботу підприємств більш ефективною. Наприклад, студентка Валерія Кревська розробила систему автоматичного розміщення товарних пропозицій на маркетплейсі Prom.ua для ТОВ "Баско" (м. Одеса). Завдяки цьому система автоматичної передачі інформації про товарні пропозиції була протестована та введена в експлуатацію.
    Впровадження розробок студентів підтверджується офіційними документами (довідки, акти про впровадження). Це свідчить про високий рівень підготовки фахівців, які випускаються, та їхню здатність вирішувати реальні проблеми підприємств.
  • 2024-05-03 15:43:56 опублік. Чіков Ілля Анатолійович

    Фото У Вінницькому національному аграрному університеті пройшла важлива подія для наукової спільноти – Всеукраїнська науково-практична конференція на тему "Економічні аспекти повоєнного відновлення потенціалу України: євроінтеграційні пріоритети та перспективи". Протягом 25-26 квітня 2024 року вчені, аспіранти, експерти та представники громадських організацій обговорювали найактуальніші аспекти економічного відновлення країни після воєнних подій, враховуючи євроінтеграційні перспективи.
    Учасники конференції ділилися своїми дослідженнями, аналізами та ідеями щодо ефективних стратегій відновлення економіки, залучення інвестицій, розвитку торговельних зв`язків з європейськими партнерами та впровадження європейських стандартів у різні галузі.
    Захід став важливою платформою для обміну досвідом та співпраці між науковою спільнотою, бізнесом та владою з метою створення ефективних стратегій економічного розвитку та відновлення України на шляху до стабільного та процвітаючого майбутнього.
  • 2024-05-02 23:00:04 опублік. Чіков Ілля Анатолійович

    Фото Студентське життя в усі часи було наповнене самими різноманітними складовими. Крім навчання – основної складової студентського життя – є ще інші захоплення: мистецтво, художня самодіяльність, подорожі, але левова доля студентів хоч у якийсь спосіб долучається до спорту, від звичайної пробіжки, до участі у солідних змаганнях.
    Одним із захоплюючих видів спортивних змагань є футбол, зокрема один із його різновидів – мініфутбол. У ВНАУ цей вид спортивних змагань є досить популярним, а фінальним його етапом є змагання на різних рівнях, в тому числі, і між інститутами та факультетами.
    Команда ННІ Економіки та управління також долучилася до цих змагань, маючи у своєму складі футболістів зі всіх спеціальностей, що входять до складу інституту.
    Особливу увагу хочемо зосередити на учасниках команди – представниках спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», адже прийнято вважати, що спеціалісти, чи майбутні спеціалісти сфери ІТ, це фахівці командної праці, отже і участь у футбольній команді – приносить задоволення не лише окремим гравцям, а й допомагає налагодити співпрацю саме у команді та розвіяти деякі стереотипи, що спеціалісти ІТ-галузі – це люди, замкнуті лише у своєму колі спілкувань.
    Гарної вам гри, перемог, а найголовніше – спорт, це запорука не лише здорового способу життя, а й спосіб набуття навичок командної роботи, що так потрібно нашим майбутнім фахівцям всіх сфер життя, а у галузі ІТ особливо !
  • 2024-04-16 18:20:36 опублік. Чіков Ілля Анатолійович

    Фото У рамках Програми Європейського Союзу у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту Erasmus+, студенти зі спеціальності 122 «Комп`ютерні науки» Вінницького національного аграрного університету Товстіцький Назар та Кривонос Ігор успішно пройшли онлайн навчання за обраними напрямами та збагатили свої знання міжнародним досвідом. Цей досвід став для них важливим кроком у професійному та особистому розвитку, а також відкрив нові можливості для майбутньої кар’єри.
    Вітаємо Товстіцького Назара та Кривоноса Ігоря з успішним завершенням онлайн навчання в рамках програми Erasmus та бажаємо їм яскравого й успішного майбутнього!
  • 2024-04-16 18:14:59 опублік. Кіпоренко Світлана Сергіївна

    Фото Студентський науковий гурток «Мережа Інтелекту» провів своє чергове засідання, на якому, згідно із попередньо затвердженим планом, обговорювали теми проєктів, котрі можуть виконувати студенти.
    Зокрема, розглядали проєкти, що можуть впроваджуватися студентами спеціальності комп’ютерні науки. Головний критерій таких проєктів: використання знань студентів, отриманих за період навчання і порівняно невелика вартість такого проєкту.
    Цікавою виявилася ідея проєктів, в обговоренні яких студенти-гуртківці взяли найактивнішу участь.
    Ідея проєкту запозичена у стартап-коворкінгу «La Grulla» в Канделеді (Італія). Фахівці ІТ-індустрії все більше схиляються до думки про віддалену роботу, причому віддалену не лише від офісу, а й від гамірного міста. Офісні приміщення можуть розташовуватися на заміській території, освітлюватися в денний час природним світлом завдяки широким вікнам, в темну пору доби – за допомогою сонячних панелей. Такий проєкт отримав назву – «Коворкінг на селі».
    Декілька студентів взяли участь у розробці напрямів щодо втілення цих задумів:
    - розташування поруч смарт-будиночків для проживання, обладнаних всім необхідним;
    - облаштування місць для стоянок автотранспорту;
    - надання послуг з оренди електричних ролерів, тощо.
    Бізнес-ідея виявилася цікавою, в її обговоренні прийняли участь всі гуртківці, пропонуючи різні варіанти застосування свої знань, набутих під час навчання за спеціальністю комп’ютерні науки.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 27 

    головна intranet   головна internet