Кафедра Машин та обладнання сільськогосподарського виробництва


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри машин та обладнання сільськогосподарського виробництва
д.т.н., професор
Веселовська Наталія Ростиславівна
кабінет 2311, викладацька 2320,
e-mail: mosgv@ukr.net

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: mashobl@vsau.org

  • 2024-05-08 13:10:04 опублік. Веселовська Наталія Ростиславівна

    Фото 08 травня 2024 року на кафедрі відбувся захист здобувачів першого бакалаврського рівня освіти заочної форми навчання зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування.Вітаємо та запрошуємо до вступу в магістратуру на спеціальність 133 Галузеве машинобудування!
  • 2024-05-08 13:06:40 опублік. Веселовська Наталія Ростиславівна

    Фото 07.05 2024р. куратори Бабин І.А. та Руткевич В.С. емоційно вболівали на спортивному майданчику ВНАУ за футбольну команду інженерно-технологічного факультету
  • 2024-05-03 10:54:55 опублік. Веселовська Наталія Ростиславівна

    Фото Навчально-ознайомча екскурсія на ТОВ «Агромаш Калина» м.Калинівка
    02.05.2024 року відбулась чергова екскурсія студентів інженерно-технологічного факультету.
    З метою ознайомлення з сучасним виробництвом сільськогосподарської техніки та інноваційних методів і техніко-технологічних рішень в освітній процес здобувачів першого бакалаврського рівня освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування студенти другого та третього курсів з викладачами кафедри машин та обладнання сільськогосподарського виробництва Веселовською Н.Р., Руткевичем В.С., Луцом П.М. інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету відвідали підприємство ТОВ «Агромаш-Калина» м.Калинівка.
    Метою проведеного заходу стало ознайомлення студентів, які здобувають фахову підготовку у Вінницькому національному аграрному університеті за освітньою програмою «Галузеве машинобудування», зі структурою ТОВ «Агромаш-Калина».
    ТОВ «Агромаш-Калина» є виробником сільськогосподарської техніки, ціль якої розробляти, виробляти та реалізовувати продукцію високої якості, яка відповідає найвимогливішим потребам фермерів і аграрних компаній. Агрегати своїм конструктивним рішенням призначені для сучасного агрономічного методу господарювання, який допомагає сільськогосподарським суб`єктам при мінімальних затратах коштів, досягти високих врожаїв.
    Студенти отримали багато позитивних вражень і залишилися у захваті від можливості ознайомлення із підприємством, яке дотримується найвищих світових стандартів у галузі сільськогосподарського машинобудування.
    Науково-педагогічні працівники і студенти інженерно-технологічного факультету вдячні провідному інженеру-конструктору Янішевському Василю Юрійовичу та керівнику відділу маркетингу Шпильці Дмитру Олександровичу за цікаву, інформативну та пізнавальну екскурсію.
  • 2024-04-30 10:41:04 опублік. Веселовська Наталія Ростиславівна

    29 квітня 2024 року на кафедрі пройшов попередній захист здобувачів першого бакалаврського рівня освіти заочної та денної форми навчання зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування.
  • 2024-04-30 10:38:41 опублік. Веселовська Наталія Ростиславівна

    18.04.2024 року відбувся попередній розгляд дисертації аспіранта кафедри машин та обладнання сільськогосподарського виробництва Дацюка Дмитра Анатолійовича на тему: «Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів висівного апарату селекційної сівалки дрібнонасіннєвих культур», подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 13 Механічна інженерія зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування
    Науковий керівник – к.т.н., доцент Яропуд Віталій Миколайович.
    Рецензенти: - к.т.н., доцент Бабин Ігор Анатолійович;
    - к.т.н., доцент Труханська Олена Олександрівна.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 29 

    головна intranet   головна internet