Деканат факультету менеджменту та права


  ГОЛОВНА  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ПІДРОЗДІЛ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Декан факультету
к.ю.н. Мельничук Ольга Федорівна

Наша адреса:
21018, м.Вінниця, вул.Пирогова,3
навчальний корпус №5, 2-й поверх

Телефони:
декан факультету менеджменту та права (0432)65-56-65
деканат денної форми навч. (0432)65-63-69
деканат заочної форми навч. (0432)65-63-52
комутатор (0432) 43-85-20, (0432) 43-72-30

Електронна адреса:
purogova3@yandex.ya

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2015-03-23 05:58:25 опублік. Кравець Руслан Андрійович

    27 березня 2015 року на 2 парі в аудиторії 517 відбудеться відкрите практичне заняття канд. пед. наук, старшого викладача кафедри української та іноземних мов Кравця Руслана Андрійовича на тему “Agriculture of Ukraine” з навчальної дисципліни “Іноземна мова” для студентів 1 курсу, група МЕкон-14-1.
  • 2014-04-07 13:55:54 опублік. Гонтарук Ярослав Вікторович

    У середу 9.04.14 року о 9:30 2 пара в аудиторії №514 навчального корпусу № 5 відбудеться відкрите заняття асистента кафедри аграрного менеджменту
    Гонтарука Ярослава Вікторовича
    Для студентів групи 51-МОА-Маг з курсу «Фінансовий менеджмент» на тему: «Інформаційні ресурси фінансового менеджменту та комп’ютерні технології їх формування».
    Запрошуються всі бажаючі
  • 2014-01-25 14:24:03 опублік. Приймак Світлана Вікторівна

    Фото Сьогодні день Студента!
    Це свято відзначали багато поколінь. Нехай торжество юності буяє в цей день, не стримуючи почуттів і волі. Пам`ятай, що всі сесії завжди здаються і колись згадаються милим спогадом. Божевілля молодості, планів і найсміливіших надій - це найгарніший період життя!Нехай світле почуття легкості студентських років тебе не покидає ще багато років після отримання диплому, а відзначення дня Студента залишиться однією з пам`ятних дат в році. Бажаємо взяти від моментів студентського життя максимум того, що воно може тобі дати. Нехай сесії здаються легко, в залікових книжках буде все гаразд і переходи з курсу на курс будуть безболісними! Але не тільки ж це головне в студентському житті! Нехай сьогоднішня відчайдушність та сміливість будуть з тобою на все життя, як і друзі, з якими ти відзначиш своє професійне свято!З незабутнім днем Студента!
  • 2014-01-25 14:02:15 опублік. Приймак Світлана Вікторівна

    Фото 25 січня — Тетянин день
    Саме 25 січня, у день великомучениці Тетяни Хрещенської у 1755 році російська імператриця Єлізавета Петрівна створила у Москві університет. Тож свято асоціюється із днем студентства. Студентам взагалі пощастило — вони мають аж два власних свята: 17 листопада — Міжнародний день студента і 25 січня — Тетянин день.
    Свята мучениця Тетяна народилася в античному Римі в ІІІ столітті нашої ери в заможній родині. На той час у Римі усі поклонялися своїм богам-ідолам: Юпітеру, Юноні, Мінерві, Афіні… Але в міру наростання загальної кризи Римської імперії, наступає і криза традиційної релігії. Тодішні правителі всіма силами старалися зберегти старі традиції вірування, тому Християнство на той час всюди переслідувалося і жорстоко каралося.
    Батько святої Тетяни був таємним християнином і виховав свою дочку у християнській вірі. Коли Тетяна стала повнолітньою, вона вирішила жити в цнотливості і вірно служити Христу. Вірою до правдивого Бога вона дослужилася до сану диякониси – відвідувала і доглядала хворих жінок, у готуванні їх до хрещення тощо. І Христос Бог вінчав наречену Свою мученицьким вінцем .
    Після вбивства своїми ж солдатами царя Антонія Геліогабала, до влади було зведено 16-ти літнього Олександра Севира. І хоча його мати була християнка по імені Маммея; Олександр в той же час продовжував служити римським богам-ідолам.
    У зв’язку з неповноліттям нового царя, в перші роки його правління влада перебувала майже винятково в руках радників. Головним серед них був міський єпарх, знаменитий юрист й префект Преторії Ульпіан. А префект був дуже жорстокий вдачею й великий ворог християн.
    Ці радники від імені юного царя управляли всім. Вони ж і розіслали всюди веління, щоб галілеян (так називали християн) усюди примушувати поклонятися римським богам, загрожуючи їм у випадку непокори лютими мученнями й навіть смертю.
    Ось тоді і схопили святу Тетяну. Її дуже сильно і довго катували, примушуючи зректися віри. Але щоразу вона зцілялася, так як завжди біля неї, в зареві небесного сяйва, були чотири ангели. Близько тижня мучителі примушували святу діву відректися від свого Бога. Але усі її мучителі або переходили в християнську віру, або отримували такі ж муки, які наносили віруючій.
    Суддя, не знаючи, що ще зробити з нею, виніс їй смертний вирок, і свята Тетяна була усічена мечем. Разом з нею стратили батька її, тому що довідалися , що й він християнин. Спочатку мучителі позбавили його почесного звання, відняли в нього весь його маєток. Засуджений на смерть, він умер від меча разом зі своєю дочкою за ім’я Христове.
    Всіх Тетян вітаємо з Днем Ангела. Нехай Ваш ангел просвітлює Вас на всяк час, охороняє від усього злого і заохочує до добрих діл!
  • 2014-01-22 21:44:09 опублік. Приймак Світлана Вікторівна

    Фото Не залишились студенти-щедрівники і без подарунків. Цілий мішок солодощів та чимало матеріального заохочення поніс Дід Мороз у своєму червоному мішку до 5 навчального корпусу, де і продовжилось щедрування.

  • головна intranet   головна internet