Деканат факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва


  ГОЛОВНА  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ПІДРОЗДІЛ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
№ телефону декана - 256
№ телефону деканату - 355

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2017-07-12 10:26:31 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото У Вінницькому національному аграрному університеті розпочалася "Вступна кампанія".
    Абітурієнтів 2017 року гостинно зустрічає колектив технологічного факультету.
    У парковій зоні поряд із приймальною комісією за першим корпусом розміщено палатку факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із рекламною інформацією про спеціальності, стенди та різну довідникову літературу. У палатці консультанти надають відвідувачам інформацію та координують подальші дії щодо подачі документів із вибраної спеціальності.
    Вступники отримують консультації з питань оформлення та подачі документів, працює консультаційний центр реєстрації персональних кабінетів та подачі електронних заяв.
    Запрошуємо Вас до перлини Поділля - Вінницького національного аграрного університету, де ваші мрії будуть реалізовані у життя!
  • 2017-06-29 16:05:38 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото О 12:00 в центрі культури та дозвілля Вінницького національного аграрного університету звучала музика, гарні вітальні слова на честь випускників технологічного факультету, які закінчили навчання та здобули ОКР "Спеціаліста" про що свідчать дипломи, які випускникам вручав ректор університету Віктор Мазур, декан факультету ТВіППТ Оксана Скоромна та заступник декана із навчальної роботи Галина Огороднічук.
    Радість досягнення завітної мети та тривога розлучення наповняла серця недавно ще студентів, а тепер вже спеціалістів, які залишають свою рідну "Альма-матір", де здобували необхідні їм знання.
    До швидкої зустрічі!
  • 2017-06-29 15:50:03 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Два дні поспіль відбувалися захисти дипломних робіт студентами денної форми навчання (26-27.06.2017 року).
    Комісією заслухано роботи із сучасними підходами щодо наукових поглядів у галузі тваринництва.
    Комісія очолив професор Микола Повозніков із НУБІП України, - до складу комісії увійшли: професор Микола Мазуренко, доценти: Оксана Скоромна, Лариса Казьмірук, Тетяна Семко. Секретарем призначено Ольгу Мисенко.
    Робота комісії відбувалася у логічній послідовності: представлення роботи, доповідача, керівника та рецензента, заслуховування доповіді, задавання питань, отримання відповідей, узагальнюючий висновок члена комісії щодо комплекту документації та відгуків тощо.
    Студентам хочеться побажати щасливого життя та плідного застосування набутих знань та навиків, а професорсько-викладацькому складу гарних стараних студентів і інноваційних підходів у навчальному процесі.
  • 2017-06-29 15:40:17 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото 19-21 червня 2017 року працювала Державна екзаменаційна комісія з оцінювання знань студентів денної форми навчання факультету ТВіППТ. До складу комісії увійшли провідні фахівці: доценти Скоромна О.І., Добронецька В.О., Суховуха С.М., Фаріонік Т.В., а також секретарем був призначений старший викладач Варпіховський Р.Л.
    Головою комісії був запрошений доктор с.-г. наук, професор Микола Гаврилович Повозніков із НУБІП України (м.Київ).
    Всі студенти із 4 курсу були допущенні до складання іспиту, все відбувалося у відповідності до нормативних документів Вінницького НАУ. Із проведеного іспиту - студенти підтвердили набутті ними знання про що свідчить їх середній бал 4,01.
    Бажаємо їх подальших здобутків.
  • 2017-06-23 13:51:57 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Засідання вченої ради факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
    22 червня 2017 року о 1030 годині відбулося засідання вченої ради технологічного факультету.
    Повісткою дня розглядалися:
    1. Звіт голови методичної комісії факультету про роботу за 2016-2017 навчальний рік інформація Наталі Гуцол, доцента кафедри технології виробництва продуктів тваринництва;
    2. Готовність дипломних робіт до захисту перед Державною екзаменаційною комісією ОР «Спеціаліст» денної форми навчання – інформація завідувачів кафедр;
    3. Звіти завідувачів кафедр про роботу за 2016-2017 навчальний рік;
    4. Звіт про виконання наукової роботи за період 2016-2017 н. р. – інформація Тетяни Поліщук, доцента кафедри розведення с.-г. тварин і зоогігієни;
    5. Звіти аспірантів про виконану роботу за період навчання в аспірантурі – інформація аспірантів і довідка їх керівників;
    6. Рекомендації до друку Збірника наукових праць 4(98), 2017 року – інформація Лариси Казьмірук, доцента кафедри розведення с.-г. тварин і зоогігієни.
    7. Різне.
  • 10 11 12 13 14 15 

    головна intranet   головна internet