Бібліотека


  ГОЛОВНА  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ПІДРОЗДІЛ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2018-11-16 08:49:20 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото Шановні викладачі та студенти!
    Завдяки ректору ВНАУ Віктору Анатолійовичу Мазуру фонд університетської книгозбірні поповнився новими та цінними книжковими виданнями в шести примірниках. Книги від Віктора Анатолійовича, які він люб`язно надав нашій книгозбірні, мають переважно науково-публіцистичний напрямок. Найбільш унікальними є книги колишнього радника Президента України, директора Національного інституту стратегічних досліджень професора Анатолія Гальчинського "Кучма - Президент : десять років системних перетворень" та директора Інституту стратегічних оцінок Павла Гайдуцького "Я завжди з Україною ! Л. Кучма."
    Книги надруковані в м. Києві, видавництвом "Либідь" 2018 року.
    У книгах розкрито політичну та державницьку діяльність Л. Кучми за 1990-2018 рр., як народного депутата, прем`єр-міністра та президента України, а також його громадсько-благодійну справу.
    Ці книги про внутрішні політичні переміни та потрясіння, економічні реформи та їх результати, а також про зовнішньополітичні виклики, що випали на долю України за період діяльності Л. Кучми.
    Видання для тих, кому болить за Україну.
    В найближчий період книги будуть доступні в читальній залі бібліотеки ВНАУ.
    Дякуємо Віктору Анатолійовичу за подарунки та закликаєм до подальшої співпраці.
  • 2018-11-09 10:17:47 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ!
    Завідувач кафедри "Ботаніки, генетики та захисту рослин", доцент Наталія Володимирівна Пінчук подарувала бібліотеці ВНАУ дванадцять примірників книг, а саме : Сахненко В. В. Агроекологічне обгрунтування інтегрованої системи захисту ріпаку : монографія. - Вінниця : Данилюк В. Г., 2007 ; Пльонсак В. А. Фітофармакологія. Ч. 1. Загальна фітофармакологія. Ч. 2. Сільськогосподарська фітофармакологія : навч. посіб. - Вінниця : ВНАУ, Эдельвейс, 2006 ; Пльонсак В. А. Фітофармакологія. Ч. 3. : практикум. - Вінниця : ВНАУ, 2007.
    В монографії "Агроекологічне обгрунтування інтегрованої системи захисту ріпаку" викладено основи побудови захисту ріпаку у новітніх інтенсивних технологіях вирощування культури, що базуються на сучасних розробках вітчизняних наукових центрів та практики ведення ріпаківництва в передових аграрних виробництвах.
    В навчальному посібнику та практикумі "Фітофармакологія" висвітлено основи агрономічної токсикології, вплив пестицидів на шкідливі організми, навколишнє середовище, агроценози та сільськогосподарські культури, санітарно-гігієнічні й фізико-хімічні властивості препаратів, способи та особливості застосування фітофармакологічних засобів захисту рослин проти шкідливих організмів при вирощуванні основних польових культур, в насадженнях плодових і ягідних культур, заходи безпеки під час зберігання, транспортування та застосування пестицидів.
    Книги призначені для викладачів, аспірантів, магістрів, студентів агрономічних спеціальностей ВНЗ.
    Щиро дякуємо Наталії Володимирівні за подаровані книги бібліотеці.
    Подарована Вами література стане відчутним поповненням книжкового фонду та надасть неоціненну допомогу в теоретичній та практичній підготовці студентів та науково-дослідній роботі.
  • 2018-11-08 08:24:07 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото Шановні викладачі та студенти !
    Доцент кафедри "Садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства" Сергій Анатолійович Вдовенко передав у відділ комплектування та обробки літератури навчальний посібник "Біологічні особливості і вирощування малопоширених овочів" в п`яти примірниках.
    Навчальний посібниик у співавторстві з З. І. Ковтунюк, В. В. Кецкало, Г. Я. Слободяник та ін., за редакцією професора О. І. Улянич.
    Книга надрукована у м. Умань видавництвом "Сочінський М. М." 2018 року.
    У навчальному посібнику наведено походження і поширення, ботанічну характеристику, морфологічні ознаки, біологічні особливості, особливості вирощування у відкритому і закритому грунті, насінництво, хімічний склад, лікувальні та кулінарні властивості малопоширених овочів, які дозволять розширити асортимент овочевого ринку України та зроблять більш різноманітним, вітамінізованим і здоровим харчування українського споживача. Матеріал висвітлено у досить розгорнутому та аргументованому вигляді, але максимально просто і доступно для вивчення студентами.
    Для систематизації і кращого засвоєння навчального матеріалу кожний розділ навчального посібника завершується контрольними запитаннями для самостійної роботи, містить ілюстрації, які є логічними доповненнями текстового матеріалу та істотно полегшує його сприйняття і розуміння. Представлено алфавітний покажчик назв овочевих рослин українською мовою.
    Посібник розрахований на широке коло читачів : студентів вищих і середніх навчальних закладів, аспірантів, викладачів, спеціалістів аграріїв і овочівників, городників та ін.
    Автори сподіваються, що навчальний посібник сприятиме кращому вивченню дисципліни "Малопоширені рослини" у ВНЗ.
    Бібліотека щиро вдячна Сергію Анатолійовичу за книги, отримані в дар бібліотеці.
    В найближчий час книга буде доступна в фонді читальної зали бібліотеки ВНАУ.
  • 2018-11-07 08:52:08 опублік. Щербатюк Людмила Сергіївна

    До уваги викладачів та студентів ВНАУ!Розпочинається передплата на періодичні видання на 2019 рік (1 півріччя). Ми пропонуємо вашій увазі Каталог видань України "Преса поштою" на сторінках якого представлено майже 2400 індексів газет,журналів,книг,довідників,електронних видань тощо.Чекаємо на ваші пропозиції та заявки.
    Звертайтеся у відділ комплектування та обробки літератури бібліотеки ВНАУ,кім.3117.
  • 2018-11-05 08:45:32 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ!
    Доцент кафедри "Фінансів, банківської справи та страхування" Вдовенко Лариса Олександрівна та Прутська Олена Олексіївна, професор, завідувач кафедри "Фінансів, банківської справи та страхування" передали до відділу комплектування та обробки літератури бібліотеки ВНАУ колективну монографію "Modern management : economy and agministration" - три примірники. Монографія надрукована в 2018 році.
    В науковому виданні є розділи книги, як англійською мовою , так, і українською.
    Щиро дякуємо авторам за книги, що надійшли до бібліотеки та зичимо здоров`я, нових творчих здобутків і професійних досягнень.
    В найближчий час книга буде доступна в читальній залі бібліотеки ВНАУ.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 80 

    головна intranet   головна internet