Бібліотека


  ГОЛОВНА  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ПІДРОЗДІЛ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2018-12-27 11:21:51 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото Шановні викладачі та студенти !
    До бібліотеки ВНАУ надійшов черговий всеукраїнський науково-виробничий журнал "Економіка. Фінанси. Менеджмент : актуальні питання науки і практики" 2018 року, а саме : №5(33) 2 примірники ; №6(34) 1 примірник.
    Тематична спрямованість журналу наукові та виробничі аспекти економічної та фінансової діяльності суб`єктів в агропромисловій сфері та суміжних галузях, соціально-економічного розвитку села.
    Запрошуємо читачів до перегляду!
  • 2018-12-27 11:07:46 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ!
    Доцент кафедри Адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії Діна Миколаївна Токарчук передала до бібліотеки ВНАУ підручник "Організація і економіка використання біоресурсів" в чотирьох примірниках.
    Автори : Г. М. Калетнік, О. П. Скорук, Д. М. Токарчук. Підручник надрукований у м. Вінниця видавництвом "ВНАУ" 2018 року.
    Зміст відповідає освітньому ступеню бакалавр галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство" і програмі дисципліни "Організація і економіка використання біоресурсів".
    Розглянуті загальні питання організації і економіки використання біоресурсів, світовий і український досвід енергетичного використання біоресурсів, стратегічні напрями розвитку та бізнес-планування використання біоресурсів.
    Дякуємо Діні Миколаївні та авторському колективу за подаровані книги.
    В найближчий період книги будуть доступні в читальній залі бібліотеки ВНАУ.
  • 2018-12-20 16:02:39 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ !
    Славним науковим доробком кінця 2018 року став навчальний посібник "Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання кролів", який подарував бібліотеці професор Олександр Степанович Яремчук в п`яти примірниках.
    Посібник надрукований в м. Вінниця видавництвом "ВНАУ" 2018 року.
    Автори : М. О. Захаренко ; О. С. Яремчук ; В. М. Поляковський ; В. М. Михальська ; Л. В. Шевченко ; В. В. Соломон.
    Книга якісно оформлена, ілюстрована.
    Навчальний посібник рекомендовано до друку Вченою радою НУБІП України (протокол №3 від 25 жовтня 2017 року.
    В посібнику висвітлені санітарно-гігієнічні вимоги до умов утримання та вирощування кролів. Наведено системи і способи утримання, годівлі, розведення та відтворення кролів згідно відомчих норм технологічного проектування ВНТП-АПК-05.07 "Підприємства звіривництва та кроліківництва". Розкрито питання щодо механізації виробничих процесів, проведення дезінфекції, дезінсекції та дератизації на підприємствах кролівництва.
    Навчальний посібник рекомендовано для студентів із спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".
    Дякуємо Олександру Степановичу, що він знаходить можливість постійно підтримати бібліотеку нашого вузу.
    Шановний Олександр Степанович нехай Ваша робота не перетворюється на рутинне ремесло, але завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та науковими знахідками.
    Всім авторам зичимо здоров`я та натхнення.
    В найближчий період навчальне видання буде доступне в читальній залі бібліотеки ВНАУ.
  • 2018-12-19 08:32:38 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото Шановні викладачі та студенти !
    Президент ВНАУ Григорій Миколайович Калетнік надав в дар бібліотеці шість примірників наукових видань, а саме : Національна академія аграрних наук України. Презентація. - Київ : Аграр. наука, 2018 ; Рекомендації з розроблення Дорожньої інвестиційної карти розвитку аграрного району / за ред. Я. М. Гадзала, П. Т. Саблука. - Київ : Аграр. наука, 2018 ; Пропозиції МНАУ до Закону України "Про освіту" і проекту постанови КМУ "Про внесення змін до деяких актів КМУ" ; Вергунов В. Вікопомні аграрні звершення Полтавщини. - Вінниця : Твори, 2018 ; Золоті сторінки аграрної науки України. - Київ : Аграр. наука, 2018.
    Найбільш заслуговує уваги наукове видання "Золоті сторінки аграрної науки України".
    Книга містить короткий опис кращих розробок науково-дослідних установ НААН України з питань землеробства, меліорації, механізації, рослинництва, тваринництва, ветеринарної медицини, економіки сільського господарства, харчової і переробної промисловості.
    Наукове видання призначено для наукових, науково-педагогічних працівників, студентів закладів вищої освіти аграрного профілю, сільськогосподарських дорадників, представників аграрного бізнесу - керівників і спеціалістів сільськогосподарських підприємств різних форм господарювання, фермерів, власників особистих селянських господарств, а також для працівників органів державного управління аграрним сектором.
    Всі подаровані книги актуальні, містять у собі передовий досвід і будуть користуватися попитом серед наших користувачів бібліотеки.
    Ми завжди щиро вдячні за подаровані книги Григорію Миколайовичу, бо впевнені - вони обов`язково знайдуть свого читача і стануть важливою частиною нашого книжкового фонду.
    В найближчий період книги будуть доступні в читальній залі бібліотеки ВНАУ.
  • 2018-12-18 14:08:08 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ!
    Вчені нашого вузу продовжують прекрасну традицію дарувати книги в рамках акції "Подаруй бібліотеці сучасну книгу".
    Так, старший викладач кафедри Садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства агрономічного факультету ВНАУ Панцирева Ганна Віталіївна передала до відділу комплектування та обробки літератури монографію "Люпин білий. Генетичний потенціал та його реалізація у сільськогосподарське виробництво" в п`яти примірниках. Автори : Мазур В. А.; Панцирева Г. В.; Дідур І. М.; Прокопчук В. М.
    Книга надрукована у м. Вінниця видавництвом "Твори" 2018 року.
    Наукове видання рекомендовано до друку Вченою радою ВНАУ (протокол №3 від 25 жовтня 2018р.).
    Книга якісно оформлена, ілюстрована.
    У монографії представлені результати досліджень агрономічного факультету ВНАУ на базі дослідного господарства "Агрономічне" в селі Агрономічне Вінницького району Він. обл. Наведені фотосинтетичної, симбіотичної, індивідуальної та зернової продуктивності сортів люпину білого залежно від впливу передпосівної обробки насіння та позакореневих підживлень, а також дана економічна та біоенергетична оцінка запропонованої технології вирощування сучасних сортів люпину білого.
    Одержаний і узагальнений матеріал висвітлено у захищеній кандидатській дисертаційній роботі Панциревої Ганни Віталіївни на тему : "Формування зернової продуктивності люпину білого залежно від технологічних прийомів вирощування в умовах Правобережного Лісостепу України" під керівництвом кандидата с.-г. наук, доцента, ректора ВНАУ Мазура Віктора Анатолійовича.
    Наукові та практичні дослідження, під керівництвом кандидата с.-г. наук, доцента, декана агрономічного факультету Дідура Ігоря Миколайовича, впроваджено у навчальний процес кафедри Рослинництва, селекції та біоенергетичних культур при вивченні навчальних дисциплін "Польове кормовиробництво", "Технологія виробництва продукції рослинництва" студентам спеціальності 201 "Агрономія".
    Ми щиро вдячні Ганні Віталіївні за подаровані книги та добру справу.
    В найближчий період монографія буде доступна в читальній залі бібліотеки ВНАУ.
    Зичимо авторам здоров`я, натхнення, успіхів у всіх починаннях.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 80 

    головна intranet   головна internet