Факультет менеджменту та права


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


декан факультету
к.е.н доцент Пронько Людмила Миколаївна

Наша адреса:
21018, м.Вінниця, вул.Пирогова,3.
Навчальний корпус №5.

Телефони:
декан факультету менеджменту та права (0432)65-56-65
деканат денної форми навч. (0432)65-63-69
деканат заочної форми навч. (0432)65-63-52
комутатор (0432) 43-85-20, (0432) 43-72-30

Електронна адреса:
purogova3@yandex.ya

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-06-06 11:30:05 опублік. Правдюк Андрій Леонідович

    Фото 5.06.2024 студенти 1-го курсу факультету менеджменту та права, спеціальності «Право» в рамках проведення навчальної практики разом з керівниками Маньгора Таміла Василівна та Правдюк Андрій Леонідович відвідали Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр НДЕКЦ МВС України.
    Місце – де встановлюється істина. Так можна назвати Вінницький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Тут розкриваються найбільші таємниці, які так багато людей намагаються приховати. Центр знаходиться у спальному районі Вінниці, на місці колишнього дитячого садочка. Територія велика, експертна установа включає в себе спеціальні профільні лабораторії, оснащені новітніми експертно-криміналістичними та спеціальними технічними засобами. Доступ до деяких приміщень обмежений, з метою забезпечення конфіденційності та таємниці слідства. Тут працюють фахівці за 52 напрямками судової експертизи в кримінальних, адміністративних, цивільних та господарських справах.
  • 2024-06-04 17:53:39 опублік. Правдюк Андрій Леонідович

    Фото 3-4 червня 2024 року о 10-00 відбулося засідання ДЕК щодо складання атестаційного екзамену студентами 4-го курсу денної форми навчання спеціальності «Право» кафедри права, факультету менеджменту та права, Вінницького національного аграрного університету.
    З вітальним словом до випускників звернувся голова Державної екзаменаційної комісі КОРЖ Ігор Федорович., доктор юридичних наук, с.н.с., заступник керівника наукового центру електронного парламенту та правової інформації ДНУ ІІБП НАПрН України.
    Шановні колеги юристи!!!
    Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, цілеспрямованості, відданості справі служіння закону та нових професійних успіхів! Нехай принциповість, наполегливість та активна громадянська позиція завжди допомагатимуть вам залишатися на боці закону, справедливості та правди!
    Усі, хто обрав цей фах, покликані вирішувати конфлікти, знаходити компроміси, підвищувати правову культуру і вдосконалювати українське законодавство. Саме тому представники правничої професії несуть подвійну відповідальність перед суспільством як за прийняті рішення, так і за вплив на правосвідомість усіх громадян.

  • 2024-06-03 07:15:56 опублік. Правдюк Андрій Леонідович

    Фото 31.05.2024 студенти 1-го курсу факультету менеджменту та права, спеціальності «Право» в рамках проведення навчальної практики разом з керівниками Маньгора Таміла Василівна та Правдюк Андрій Леонідович відвідали Сьомий апеляційний адміністративний суд.
    Сьомий апеляційний адміністративний суд — апеляційний спеціалізований адміністративний суд, розміщений у місті Вінниці. Юрисдикція 7ААС поширюється на Вінницьку, Житомирську, Хмельницьку та Чернівецьку області.
    Суд утворений 21 червня 2018 року на виконання Указу Президента «Про ліквідацію апеляційних адміністративних судів та утворення апеляційних адміністративних судів в апеляційних округах» від 29 грудня 2017 року.
    Суд розміщений у першій шестиповерховій вінницькій будівлі, спорудження якої почалось на початку ХХ століття. Саме тут вперше у місті з`явились електричний ліфт, центральне водопостачання та каналізація, подача гарячої води та електроосвітлення.
    Споруда фігурує майже у всіх спогадах про Вінницю початку XX століття. З 2 лютого 1919 року тут було розміщено Директорію Української Народної Республіки на чолі з Володимиром Винниченком.
    5 лютого 1919 року робочий кабінет у «Савої» отримав міністр юстиції УНР Дмитро Маркович. Ним було видано низку законів, зокрема про утворення Найвищого суду УНР, що складався з трьох департаментів: адміністративного, цивільного та карного, голови яких підпорядковувались Найвищому судді.
    В радянські післявоєнні часи на після здобуття незалежності тут був готель «Україна».
    30 червня 2010 рішенням сесії Вінницької обласної ради будівлю колишнього готелю «Савой» було передано в довгострокову оренду Вінницькому апеляційному адміністративному суду, а з припиненням його діяльності — Сьомому апеляційному адміністративному суду.
  • 2024-05-25 10:12:46 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 21-23 травня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету менеджменту та права денної та заочної форми навчання зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування.
    Враховуючи теперішні обставини, усім здобувачам було створено належні технічні й безпекові умови.
    Під час захисту здобувачі вищої освіти продемонстрували набуті під час навчання теоретичні знання, практичні навички й уміння, що необхідні фахівцеві у сфері публічного управління та адміністрування.
    Всі здобувачі вищої освіти підтвердили відповідний рівень власних знань, необхідний для написання даного виду робіт та були оцінені згідно них. Загалом 32 здобувачі підтвердили високий рівень знань з фаху.
    Дякуємо нашим випускникам за роки цікавої співпраці, щиро вітаємо з успішним завершенням бакалаврського рівня, бажаємо реалізувати свої життєві прагнення під мирними небесами України і запрошуємо продовжити Ваше перебування у рідних стінах Вінницького національного аграрного університету, здобуваючи освітній ступінь «Магістр»!
  • 2024-05-20 16:11:51 опублік. Правдюк Андрій Леонідович

    Фото 20 травня 2024 року о 10-00 відбулося засідання ДЕК щодо складання атестаційного екзамену студентами 5 курсу заочної форми навчання спеціальності «Право» кафедри права, факультету менеджменту та права, Вінницького національного аграрного університету.
    З вітальним словом до випускників звернувся голова Державної екзаменаційної комісі КОРЖ Ігор Федорович., доктор юридичних наук, с.н.с., заступник керівника наукового центру електронного парламенту та правової інформації ДНУ ІІБП НАПрН України. «За роки навчання у Вінницькому національному аграрному університеті, факультеті менеджменту та права ви, дорогі випускники, пройшли тернистий шлях, набули неоціненних знань та навичок. Ви на початку свого професійного шляху. Попереду нові звершення у забезпеченні прав і свобод громадян. Не звертайте з наміченої вами стежки, тому що звання юриста - це велика гордість та відповідальність».
    Випускників від імені всього колективу викладачів урочисто привітали: Таміла Маньогора, кандидат юридичних наук, доцент кафедри права; Андрій Правдюк, кандидат юридичних наук, доцент кафедри права.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 189 

    головна intranet   головна internet