Кафедра Агроінженерії та технічного сервісу


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-05-08 13:43:16 опублік. Антепа Володимир Олексійович

    Фото 7 травня на кафедрі агроінженеріі продовжується комісійний захист міждисциплінарного курсового проєкту за спеціальністю 208 Агроінженерія з дисциплін «Сільськогосподарські машини», «Експлуатація машин та обладнання».
  • 2024-05-08 13:41:32 опублік. Антепа Володимир Олексійович

    Фото 7 травня Студенти групи 11-АІ прийняли участь у виховному заході до Дня памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945рр.
  • 2024-05-08 13:38:35 опублік. Антепа Володимир Олексійович

    Фото 6 травня на кафедрі агроінженерії та технічного сервісу розпочався комісійний захист міждисциплінарного курсового проекту за спеціальністю 208 Агроінженерія з дисциплін «Сільськогосподарські машини», «Експлуатація машин та обладнання». Студентами представлено курсові роботи , які відповідають вимогам академічної доброчесності, актуальності тем та методиці виконання.
  • 2024-05-03 15:53:50 опублік. Холодюк Олександр Володимирович

    Фото 19 березня2024 року на кафедрі агроінженерії та технічного сервісу було проведено відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Система точного землеробства» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 208 «Агроінженерія» на тему: «Моніторинг врожайності і картографування». Лектор – доцент кафедри агроінженерії та технічного сервісу, Холодюк Олександр Володимирович.
    Відкриту лекцію відвідали заступник декана інженерно-технологічного факультету, к.т.н., доцент Токарчук О.А., завідувач кафедри агроінженерії та технічного сервісу, к.т.н., професор Гунько І.В., к.т.н., доцент кафедри Швець Л.В., к.т.н., старший викладач Рябошапка В.Б., асистент кафедри Єленич А.П., методист навчального відділу ННЦ Ромигайло І.Ю.
    Відкрита лекція була прочитана згідно навчального плану та на високому рівні з використанням мультимедійних інструментів. Доцент Холодюк О.В. продемонстрував особливу організацію взаємодії студентів і викладача, яка носить назву «ділового спілкування», або дидактичного спілкування викладача і студентів.
    Лектором було продемонстровано цікавий науковий матеріал, що дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, лектор постійно залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми.
    Так, лектор звернув увагу здобувачів освіти на сучасний підхід при вирощуванні сільськогосподарських культур, а саме, застосування карт врожайності, що є дієвим інструментом для подальшого виділення окремих зон родючості (або врожайності) в межах окремих полів. Карти врожайності вважають найціннішою інформацією, бо поєднують чинники якості ґрунтів, рельєфу, наявності поживних речовин, здоров’я рослин з елементами технології (живлення та захисту рослин), даючи можливість оцінити діяльність із погляду отримання економічного результату. На занятті також розглянули основні компоненти та інструменти системи моніторингу врожайності
    Загалом, структура побудови лекції проведена на належному теоретичному та науково-методичному рівні, відповідає вимогам вищої школи.
    Відкрита лекція Холодюка Олександра Володимировича отримала високу оцінку колег за науковий рівень володіння матеріалом, актуальність та сучасність змісту лекції, систематичність та логічну послідовність подачі матеріалу.
  • 2024-05-03 14:29:55 опублік. Рябошапка Вадим Борисович

    Фото Двадцять другого квітня в аудиторії 3001 – лабораторії двигунів внутрішнього згорання старшим викладачем кафедри к.т.н. Рябошапкою В.Б. було проведено відкрите практичне занняття на тему: «Випробування двигуна Д-240». Заняття було розпочато в аудиторії, де було ознайомлено студентів з основними теоретичними положеннями випробування двигунів. Потім заняття було продовжено на обкаточно-випробувальному стенді КИ-5542, на якому встановлений дизель Д-240. Випробування двигуна було проведено на двох видах палива – стандартному дизельному паливі та біодизельному виробництва ВНАУ. Після практичної частини роботи, студенти провели розрахунки за отриманими даними та зробили висновок. На відкритому заняті були присутні: Методист навчального відділу ННЦ Ромигайло І.Ю., заступник декана з наукової роботи, доцент, к.т.н. Купчук І.М., асистент Єленич А.П., фахівець 1-ї категорії Антепа В.О. Колеги відзначили високий рівень профісіоналізму старшого викрадача Рябошапки В.Б., застосування класичних педагогічних методів та сучасних засобів навчання.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

    головна intranet   головна internet