Кафедра Обліку і оподаткування


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри обліку і оподаткування
к.е.н., доцент Подолянчук Олена Анатоліївна
Навчальні аудиторії 1205, 1206, 1207, 1301, 1304, комп`ютерный клас № 5
Кабінети: 1302 (викладацька), 1308 (каб.зав.кафедри)


Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-05-10 17:49:53 опублік. Подолянчук Олена Анатоліївна

    Фото Протягом 7-9 травня на кафедрі обліку і оподаткування відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 071 Облік і оподаткування.
    Студенти представили результати своїх досліджень за тематикою кваліфікаційних робіт. Ними було розкрито питання обліку активів, пасивів та результатів діяльності, порядку формування фінансової та податкової звітності та проблеми системи оподаткування. Проведення заходу дозволило визначити ступінь готовності студентів до захисту кваліфікаційної роботи, сильні та слабкі сторони бакалаврських досліджень.
  • 2024-04-30 10:38:31 опублік. Правдюк Марина Володимирівна

    Фото 29 квітня куратором групи 42-ОП Доцентом кафедри обліку та оподаткування Правдюк Мариною Володимирівною була проведена кураторська година, що об`єднала у собі дві теми " День захисту прав споживачів та день сміху" Продавці дуже часто обманюють покупців і застосовують різні хитрощі, але інколи це навіть весело!!!
    5 березня 1962 року у своїй промові Президент США Джон Ф. Кеннеді в Конгресі зазначив, що оскільки всі ми є споживачами, дії та пропозиції в інтересах споживачів є в інтересах усіх нас. Цей постулат залишається дійсним і до цього часу, особливо важливий в умовах дії правового режиму воєнного стану, адже незважаючи на професію, освіту чи вік - кожен з нас є споживачем.
    В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших - Днем дурня. Принаймні, так вважають в Англії і США, а в Шотландії - «Днем зозулі», в Японії - «Днем ляльки» і зовсім вже неделікатно називають своє першоквітневе свято жартів в Італії - «День дурня». В Україні ж це «День сміху». Правда, не дарма стверджує народ: коли на носі квітень, нікому не вір!
  • 2024-04-25 19:38:07 опублік. Іщенко Яна Петрівна

    Фото Наш стартап «GrainSee» - призер відкритого конкурсу стартапів «Ternopil Global Innovation Research» - 2024!
    24-25 квітня 2024 року на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя проведено відкритий конкурс стартапів «Ternopil Global Innovation Research» - 2024. Основною метою Конкурсу є виявлення кращих інноваційних проектів вітчизняної молоді, наукової і бізнес-спільноти з метою їх комерціалізації задля інноваційного розвитку економіки і суспільства України, її інтеграції до світового високотехнологічного процесу. Конкурс було проведено у двох лігах: І ліга – учнівська, ІІ ліга – студентська. У конкурсі взяли участь 52 команди з різних куточків України.
    Стартап команда факультету обліку, фінансів та аудиту Вінницького національного аграрного університету «GrainSee» – мобільний додаток, що дозволяє вилікувати рослини за допомогою фото, виборола 3-тє місце у цьому представницькому конкурсі. Вітаємо розробників: Анну Василину, Катерину Лиманюк, Олексія Гайворонюка та кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку і оподаткування, заступника директора ННІ економіки та управління з наукової роботи Яну Іщенко! Зичимо втілення інноваційних ідей та рішень у життя!
    Висловлюємо вдячність проректору з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інні Гончарук за інформування, постійну підтримку та ініціативи, спрямовані на розвиток наукового потенціалу талановитої молоді. Дякуємо рідному ВНАУ за широкі можливості в реалізації найамбітніших планів.
  • 2024-04-24 11:27:04 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 22 квітня 2024 року куратором групи 51-ОП-маг, доцентом кафедри обліку і оподаткування Коваль Л.В. було проведено кураторську годину на тему «День чорнобильської трагедії».
    Здобувачі вищої освіти отримали коротку історичну довідку щодо зазначеної техногенної катастрофи 1986 року, вшанували пам`ять загиблих і постраждалих. Було обговорено сучасні сфери застосування ядерної енергії, перспективи та окремо розглянуто небезпечні виклики воєнного часу.
  • 2024-04-22 19:08:47 опублік. Подолянчук Олена Анатоліївна

    Фото В період з 08.04.2024 по 17.04.2024 р. к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Подолянчук О.А. взяла участь у Програмі Міжнародного підвищення кваліфікації онлайн вебінарі «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАГІСТРІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (PHD) В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ», який організований IBR LPNT ( m. Lublin) ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».
    Було прослухано 12 год лекційних занять, 20 год практичних занять та самостійна робота склала 13 годин (45 годин (1,5 кредиту ЄКТС).
    Напрями вебінару: №1 Академічна доброчесність при підготовці магістрів в Україні.
    №2 Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів).
    №3 Академічна доброчесність: плагіат (міжнародний досвід).
    №4 Ефективні політики академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії в Україні.
    №5 Академічна доброчесність та онлайн-оцінювання (міжнародний досвід).
    №6 Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти.
    Під час вебінару було набуто наступні компетентності: професійні та загальні навички академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD).

  • головна intranet   головна internet