Факультет екології, лісівництва та садово-паркового господарства


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-06-24 12:49:12 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото Завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Олександр Ткачук прийняв участь у роботі Всеукраїнського форуму для представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді «EcoFuture Of Ukraine», що проходив у Вінниці та об"єднав екологічно свідому молодь зі всієї України. Під час дискусійної панелі було презентовано Вінницький національний аграрний університет, представлено екологічні ініціативи студентів, що реалізовані університетом для розвитку екологічного руху та свідомості молоді, донесені можливості, що розкриваються для студентів Вінницького національного аграрного університету та основні аспекти еколого-просвітницької роботи університету щодо формування у студентів усіх спеціальностей екологічної культури та свідомості. На завершення Олександр Ткачук запросив молодь вступати до Вінницького національного аграрного університету, адже саме тут можна реалізувати усі свої ініціативи!
  • 2024-06-12 09:47:22 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото Студентки ВНАУ вибороли перемогу у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»
    7 червня у онлайн форматі проходив Міжнародний конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія» на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. На конкурс було подано 62 роботи, для участі у II турі відібрано 28 робіт із закладів вищої освіти України, Польщі, Німеччини, Грузії та Сербії.
    У II турі конкурсу за рішенням конкурсної комісії студентки 2 курсу факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства Вікторія ЖУРБЕЛЮК та Дар’я ПЛАКИДА презентували англійською мовою наукову роботу на тему: «Agrobiological substantiation of the development of a biological soybean nutrition system» (науковий керівник – к.с.-г.н., старший викладач кафедри екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства Оксана ВРАДІЙ) та вибороли диплом III ступеня.
    Вітаємо учасників конкурсу та бажаємо подальших перемог!
  • 2024-06-06 14:51:07 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото Чергове виїздне практичне заняття для здобувачів вищої освіти Вінницького національного аграрного університету спеціальності 101 Екологія ступеня бакалавр було проведене зовнішнім стейкхолдером - фахівцем ТОВ "Подільська Січ" ТМ "ЕкоСервіс" Ольгою Маліновською в межах навчальної дисципліни "Урбоекологія". Студенти-екологи мали змогу на базі підприємства ознайомитися з особливостями сортування побутових і промислових відходів, способами їх переробки, а також взяли участь у майстер-класі з правильного сортування побутових відходів. Захід став можливим завдяки директору ТОВ "Подільська Січ" Миколі Підлісному, завідувачу кафедри екології та охорони навколишнього середовища Олександру Ткачуку та асистентці кафедри Ользі Мазур.
  • 2024-06-05 09:16:49 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото В рамках співпраці кафедри екології та охорони навколишнього середовища Вінницького національного аграрного університету із зовнішніми стейкхолдерами - представниками Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, для здобувачів вищої освіти спеціальності "Екологія" освітнього ступеня "бакалавр" було проведено виїздне практичне заняття з навчальних дисциплін "Методи та засоби вимірювання параметрів довкілля", а також "Моніторинг довкілля" на базі Державної екологічної інспекції у Вінницькій області. Для студентів було проведено захоплюючу екскурсію, в ході якої фахівцями інспекції було продемонстровано роботу вимірювальних приладів, спектр вимірів, методику визначення параметрів забруднюючих речовин, а також ознайомлено з роботою Державної екологічної інспекції у Вінницькій області щодо виявлення, попередження та запобігання забруднення навколишнього середовища. Здобувачі мали змогу самі долучитися до проведення вимірів та визначити окремі показники. Супроводжувала студентів асистентка кафедри екології та охорони навколишнього середовища Ольга Мазур. Захід став можливим завдяки начальнику Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрію Дубовому, заступнику начальника - Олегу Ющуку та завідувачу кафедри екології та охорони навколишнього середовища Олександру Ткачуку.
  • 2024-05-20 11:12:45 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото На факультеті екології, лісівництва та садово-паркового господарства навчально-наукового інституту агротехнологій та природокористування відбувся 1-й етап конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 106 Географія. Захід розпочався з вітальних слів голови конкурсної комісії, к.с.-г.н., професора, директора навчально-наукового інституту агротехнологій та природокористування Ігоря Дідура, який зазначив, що студентська наукова робота є однією з головних складових навчального процесу, що забезпечує якісну підготовку фахівців.
    Участь у конкурсі брали здобувачі 2-го курсу спеціальності 101 Екологія Бевз Анастасія з темою «Геологічні пам’ятки природи Вінницької області як об’єкти геотуризму» (науковий керівник к.г.н., доцент Галина Мудрак) та Плакида Дар’я з темою «Spatial and statistical analysis of fertility in Ukraine» (науковий керівник к.с.-г.н., доцент Галина Гуцол).
    Усі представлені на конкурс роботи здобувачів вищої освіти були підготовлені на актуальні теми та викликали жваву дискусію серед присутніх. Студенти гідно представили свої наукові роботи.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 113 

    головна intranet   головна internet