Кафедра Лісового та садово-паркового господарства


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Місцезнаходження: м. Вінниця, вул. Сонячна 3, корпус 2, каб.: 2402, 2506, 2504
Телефон: (0432) 43-72-30, 346 (внутрішній)
Email: matusyak@vsau.vin.ua

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-05-14 13:30:34 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото Викладачами кафедри лісового та садово-паркового господарства проводяться заняття відповідно до тематичного плану студентського наукового гуртка Landscaping. Доценти кафедри Ганна Панцирева та Олена Циганська провели заняття на базі архітектурно-експозиційної ділянки кафедри. Тема заняття «Півонії в садово-парковому мистецтві. Створення колекції на базі архітектурно-експозиційної ділянки ВНАУ». Було обговорено практичну ціннність досліджуваних сортів та гібридів української та закордонної селекції, які викликають інтерес як потенційно цінні об`єкти для збагачення асортименту декоративних рослин України та є перспективними для створення моносаду на базі Вінницького національного аграрного університету. Окрім того, викладачі кафедри Михайло Матусяк, Ганна Панцирева, Олена Циганська, Вероніка Монарх, Сніжана Панкова та Антоніна Піддубна входять до складу членів громадської організації «Українська спілка півонії», що забезпечує активну співпрацю в питаннях практичного використання та популяризації культури півонії у сучасному веденні садово-паркового господарства.
  • 2024-05-13 20:03:52 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото Згідно постанови Кабінету Міністрів України для молодих вчених вкотре доценту кафедри лісового та садово-паркового господарства, заступнику директора навчально-наукового інституту агротехнологій та природокористування з наукової роботи Ганні ПАНЦИРЕВІЙ продовжили нарахування та виплату стипендії з травня по жовтень 2024 року.
  • 2024-05-08 15:39:45 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото 7- 8 травня на кафедрі лісового та садово-паркового господарства факультету екології, лісового та садово-паркового господарства ННІ агротехнологій та природокористування відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт заочної форми на здобуття освітнього ступення «Бакалавр» спеціальностей 206 Садово-паркове господарство та 205 - Лісове господарство.
  • 2024-04-25 12:29:49 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    23 квітня 2024 року на третій парі в аудиторії 2514 відбулося відкрите лекційне заняття к. с.-г. н., старшого викладача кафедри лісового та садово-паркового господарства факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства ННІ Агротехнологій та природокористування Тисячного Олега Петровича з навчальної дисципліни «Лісові культури» для здобувачів вищої освіти спеціальності 205 «Лісове господарство» освітнього рівня Бакалавр група Лг - 31 , 3 курсу. Тема лекційного заняття: «Охорона і захист лісокультурних об`єктів». Здобувачі вищої освіти активно приймали участь у дискусії.
  • 2024-04-12 13:23:11 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото 12 квітня на засіданні кафедри лісового та садово-паркового господарства, викладачами було заслухано роботи учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей 205 «Лісове господарство» та 206 «Садово-паркове господарство» у Вінницькому національному аграрному університеті. Комісією було винесено правки та зауваження студентам до поданих наукових робіт.
    Конкурс має на меті підготовку висококваліфікованих спеціалістів галузі, а також підтримку студентської молоді та створення умов для творчого розвитку.

  • головна intranet   головна internet