Кафедра Бухгалтерського обліку


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ КАФЕДРИ

КОНТАКТИ



Завідувач кафедри
д.е.н.,проф.
Правдюк Наталія Леонідівна


☎ тел.кафедри: 43-72-30 (комутатор),
347 (кафедра бухгалтерського обліку ),
221 (Завідувач кафедри бухгалтерського обліку)


➤ Закріплені аудиторії за кафедрою:
1202, 1203, 1204, 1205, 1206, 1207

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
Кафедра бухгалтерського обліку була створена в липні 2016 року в складі факультету обліку та аудиту, шляхом реорганізації кафедри організації обліку та звітності.
Метою роботи кафедри є – підготовка висококваліфікованих фахівців з обліку та аудиту, які можуть успішно конкурувати за своїм фахом на ринку праці в Україні та за її межами.
Викладацький склад кафедри сформований з високоосвічених фахівців, які мають наукові ступені кандидата і доктора наук, значний практичний та науковий досвід роботи. Під керівництвом викладачів кафедри виконується наукова робота по підготовці студентів до захисту магістерських робіт за різноманітною тематикою, що охоплюють всі об`єкти обліку промислових та сільськогосподарських підприємств.
Кафедру очолює Правдюк Наталія Леонідівна, доктор економічних наук, професор.
На кафедрі працює 7 викладачів на постійній основі, в тому числі 1 доктор економічних наук, професор, 5 кандидатів економічних наук (з них 3 доцента) та 1 старший викладач.
Більшість викладачів кафедри є випускниками нашого університету. Серед них завідувач кафедри доктор економічних наук, професор Правдюк Н.Л., кандидат економічних наук, доцент Коваль Л.В., кандидат економічних наук, доцент Коваль О.В., кандидат економічних наук, доцент Лепетан І.М., старший викладач Бурко К.В.

Роботу кафедри бухгалтерського обліку організовано за такими видами:
 навчальна робота;
 методична робота;
 наукова робота;
 організаційна робота
 виховна робота.
Навчальна робота
Кафедра бухгалтерського обліку готує фахівців вищої освіти на денній та заочній формах за галуззю знань 07 «Управління та адміністрування» освітніх рівнів:
перший (бакалаврський);
другий (магістерський);
третій (освітньо-науковий).
Кафедра забезпечує викладання таких навчальних дисциплін:
«Бухгалтерський облік,
«Автоматизована система бухгалтерського обліку»;
«Обліковий процес аграрного підприємства в умовах автоматизації»;
«Організація бухгалтерського обліку»;
«Облікове забезпечення управління витратами»;
«Облікове забезпечення управління підприємств»;
«Облікова політика підприємств»;
«Облік у аудит»;
«Методологія та організація наукових досліджень»;
«Система облікового забезпечення управління підприємств» – «спеціальна дисципліна» для аспірантів з підготовки до кандидатського іспиту за спеціальністю 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності).

Теоретичні знання студентів закріплюються під час проходження навчальної та виробничої практики, викладання яких забезпечують викладачі кафедри. Студенти-магістри мають можливість випробувати свої знання і навички під час проходження виробничої практики.

Методична робота
Невід`ємною частиною цілісного навчально процесу і одним із основних напрямів діяльності кафедри є навчально-методична робота, якою передбачено реалізацію питань з планування, організації та проведення всіх видів навчальних занять, самостійної роботи студентів, їх практичної підготовки, виконання індивідуальних завдань.
Методична робота на кафедрі організовується та проводиться за спеціальним планом методичної роботи, що розробляється на навчальний рік.
Викладачі кафедри постійно працюють над розробкою сучасних навчальних посібників та підручників.
Всі дисципліни кафедри забезпечені робочими програмами та методичними рекомендаціями для проведення практичних, лабораторних занять та самостійної роботи студентів.
Сформовано електронну базу даних всіх видів методичних видань у розрізі дисциплін, які викладаються на кафедрі.
Професорсько-викладацький склад кафедри постійно підвищує свою кваліфікацію, удосконалює методику викладання та впроваджує в начальний процес інноваційні навчальні технології.

Наукова робота
Викладачі кафедри бухгалтерського обліку приймають активну участь у міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференціях та симпозіумах.

Організаційна робота
Значне місце в діяльності викладачів кафедри займає організація та участь у роботі конференцій та семінарів різного рівня, керівництво студентськими науковими гуртками, підготовка студентів до участі у конференціях.

Виховна робота
Напрямки виховної роботи кафедри бухгалтерського обліку в цілому охоплюють сферу виховання згідно з загально-педагогічними вимогами: патріотичне виховання, правове, естетичне, екологічне і виховання здорового способу життя.


головна intranet   головна internet