Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
В.о. завідувача кафедри: к.т.н., доцент Соломон Алла Миколаївна
кабінет № 20

тел. 0674257006
_______________________
Викладацька: кабінет №23

@ : kafedraxti@ukr.net
_______________________

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-06-05 14:05:32 опублік. Коляновська Людмила Миколаївна

    Фото Триває навчальна практика у першого курсу спеціальності "Харчові технології". Під час практики здобувачі із викладачами кафедри біоінженеріх, біо- та харчових технологій відвідують провідні харчові підприємства Вінничини: Фруктона ВН, Аграна Фрут, Еко-молпродукт та ін. На практиці студенти переконуються, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути.
  • 2024-06-01 08:15:35 опублік. Коляновська Людмила Миколаївна

    Фото З 22 по 31 травня згідно наказу 101д від 05.04.2024 р. «Про затвердження складу державних екзаменаційних комісій для захисту кваліфікаційних робіт студентами денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві» тривала робота державної екзаменаційної комісії для захисту кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної та денної форм навчання.
    У складі комісії: голова ДЕК – Хомічак Любомир Михайлович, директор Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, доктор технічних наук, професор, член-кореспондент НААН; заступник голови – Солона Олена Василівна, декан факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, доцент, к.т.н.; члени комісі: Мазур Віктор Анатолійович, ректор Вінницького національного аграрного університету, професор, к.с-г.н.; Соломон Алла Миколаївна – завідувач кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій, доцент, к.т.н.; Коляновська Людмила Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій; секретар – Полєвода Юрій Алікович, к.т.н., доцент кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій.
    Результатами роботи стали успішні захисти кваліфікаційних проєктів здобувачів спеціальності «Харчові технології». Отримання кваліфікації «бакалавра» для багатьох є одним із етапів у системі безперервної освіти, що поширена в усьому світі. Тому більшість здобувачів, не роздумуючи, подали заяви до вступу на отримання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр».
    Хочеться побажати усім успіхів, наснаги, віри в себе і в світле майбутнє, а також якнайшвидшої перемоги та миру! Слава нашим захисникам і слава Україні!
  • 2024-05-23 08:58:16 опублік. Коляновська Людмила Миколаївна

    Фото Згідно наказу 101д від 05.04.2024 р. "Про затвердження складу державних екзаменаційних комісій для захисту кваліфікаційних робіт студентами денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві" розпочала роботу державна екзаменаційна комісія для захитсу кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчання із 22 по 24 травня 2024 року; для денної форми навчання із 29 по 31 травня 2024 року. У складі комісії: голова ДЕК - Хомічак Любомир Михайлович, директор Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, доктор технічних наук, професор, член-кореспондент НААН; заступник голови - Солона Олена Василівна, декан факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, доцент, к.т.н.; члени комісі: Мазур Віктор Анатолійович, ректор Вінницького національного аграрного університету, професор, к.с-г.н.; Соломон Алла Миколаївна - в.о. завідувача кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій, доцент, к.т.н.; Коляновська Людмила Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій; секретар - Полєвода Юрій Алікович, к.т.н., доцент кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій.
  • 2024-04-22 12:05:38 опублік. Полєвода Юрій Алікович

    Фото 19 квітня 2024 року було проведено кураторську годину в групі 12-Т. Були обговоренні результати атестації студентів і правила проживання у гуртожитку відповідно до положення ВНАУ. Також обговорили всі поточні проблеми та побажання здобувачів.
  • 2024-04-20 12:34:46 опублік. Берник Ірина Миколаївна

    Фото 18 квітня 2024 року було проведено кураторську годину в групі 31 спеціальності "Харчові технології" доцентом кафедри біоінженерії, біо- та харчових технологій Берник Іриною Миколаївною. Питанням для обговорення були результати атестації та успішності здобувачів. Також куратор зі студентами обговорили питання академічної доброчесності відповідно до Положення «Про академічну доброчесність у Вінницькому національному аграрному університеті». Дія цього Положення поширюється на всю академічну спільноту Університету і є для неї обов`язковою до виконання. Положення спрямоване на дотримання високих професійних стандартів в усіх сферах діяльності Університету (освітній, науковій, виховній тощо), утвердження академічних чеснот та запобігання порушення академічної доброчесності.

  • головна intranet   головна internet