Кафедра Ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Заступник завідувача кафедри: доцент Фаріонік Тарас Володимирович
кабінет № 30 ТПФК ВНАУ
e-mail: zoohygiene@vsau.vin.ua
телефон: +38(067)997-52-42
_________________________
Викладацькі: кабінет № 27, 30.
телефон фахівця - +38(097)924-56-97
kafedraplv@gmail.com
_________________________
Професор:
д.вет.н. Желавський М.М.

Доценти:

* к.вет.н. Колечко А.В.
* к.с-г.н, Пікула О. А.
* к.вет.н. Фаріонік Т.В.
* к.с-г.н, Шпаковська Г.І.

Асистенти:
* Мельник А.В.
* Ферзалієва А.М.

Аудиторний фонд кафедри: 5, 6, 11б.

Фахівець ІІ категорії: Гусак Б.С.

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2018-11-15 17:25:22 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Конкурс «Містер та Міс ввічливість факультету ТВ і ППТ»
    Маючи на меті формування соціальних активів, комунікативних компетенцій студентства, 2-ий рік поспіль на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва проходив конкурс «Містер та Міс ввічливість технологічного факультету». Адже саме конкурс є тією мобільною та інтерактивною формою, яка відповідає на актуальні запити студентства та дозволяє навчати, мотивуючи.
    Конкурс за підтримки декана технологічного факультету Оксани Скоромної підготовила та провела соціальний педагог відділу виховної роботи Ірина Дзюба.
    Формат конкурсу включав розминку з питаннями про походження відомих правил етикету «на кожний день», тренінги з комунікативної компетенції та вміння вести світську бесіду. В основній частині звучали питання щодо ділового, світського, ресторанного етикету.
    Блок питань «Справжня леді» допоміг встановити бездоганність жіночої поведінки, а розділ «Козацький етикет» занурив присутніх у реалії козацької доби.
    Ситуаційні питання та сценки допомогли розібратись у тонкощах студентського етикету, об’єднавши творчі зусилля журі, до складу якого увійшли декан Оксана Скоромна, доценти Оксана Вознюк і Валентина Добронецька та студентської громади визначили переможців. Ними стали студенти 1-го курсу Богдан Войтовський і Катерина Бігун – 12-Т групи.
    Як завжди ввічливі, розумні та приємні молоді люди…
  • 2018-11-13 17:03:41 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Сьогодні в центрі дозвілля на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відбулася зустріч із фахівцями-консультантами із компанії "Глобино".
    Організована зустріч деканом технологічного факультету Оксаною Скоромною із професором із Сумського національного аграрного університету Миколою Григоровичем Поводом та консультантом з питань стажування Agro Success - Danmark - Натальою Повод.
    У ході зустрічі студенти отримали консультацію та направлення з питань працевлаштування в концерні "Глобино" та етапи відрядження на стажування до Данії.
    Студентами задано ряд запитань щодо роботи, зарплатні та вартості програми.
    Дякуємо керівництву за надану можливість отримати інформацію.
  • 2018-11-06 16:59:54 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Сьогодні в читальному залі другого корпусу Вінницького національного аграрного університету відбулося нагородження активної молоді університету,ю серед яких і студенти перших курсів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
    На передодні відбувся захід "Відкрий себе 2018". Студенти продемонстрували свої здібності та творчі нахили до поезії, танцю, пісні, або як веселі та кмітливі.
    На сцені центру культури та дозвіля феєрично відбувся захід "Відкрий себе 2018 року".
    Тепер на зустріч з ними та для нагородження прийшли президент ВНАУ Григорій Миколайович Калетнік, ректор університету Віктор Анатолійович Мазур, директор центру культури та дозвілля Дар`я Петрівна Погребняк.
    Привітавши талановиту молодь та вручивши дипломи.
    На нагородженні була також присутня декан факультету ТВіППТ Оксана Іванівна Скоромна, помічник декана з виховної роботи Юлія Побережець.
    Дякуємо Вам всім.
  • 2018-11-06 16:43:34 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Прогресивна молодь факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва досягає успіхів і закликає розвиватися в Україні - будуючи взаємовідносини з державою.
    Як зазначає Дмитро Красиленко, студент магістратури технологічного факультету, що необхідно пробувати себе у різних сферах і знаходити ту нішу, де в тебе розкривається потенціал завдяки отриманим знанням, практичному досвіду та підтримці рідної сім`ї, друзів і однодумців.
    Вчителі дійсно раді таким здібним учням.
    Успіхів і розвитку!
    Конкурс мікрограндових проектів для сільських мешканців «Село: кроки до розвитку» 2018 за посиланням:
    https://stina.org.ua/konkurs-mikrograndovyh-proektiv-dlya-silskyh-meshkantsiv-selo-kroky-rozvytku-2018/?fbclid=IwAR0b7ncG8rd3MukMrtKlnpGsuyGQDT0aoPuqBBczh-KVu6dn2ChvM3WQg8w
  • 2018-10-30 16:55:22 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Представлення та програми кандидатів до студентської ради від факультету ТВіППТ.
    Сьогодні відбулася зустріч студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та наставників академічних груп із кандидатами до студентської ради факультету.
    В продовж тривалих пошуків кращих кандидатур, було виділено двох кращих, - це студенти третього курсу: Кузіков Микола (спеціальність 181 – харчові технології) та Сафроненко Віктор (спеціальність 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва).
    На презентацію своїх програм були також запрошені кандидатури на голову студентської ради університету:. Ними коротко та легко були озвучені їх обіцянки та взятий курс щодо розвитку прогресивної молоді в університеті та поставлено акценти: навчання, науковість та відпочинок.
    Після чого декан технологічного факультету Оксана Скоромна надала можливість задавати запитання, які цікавлять присутніх студентів, по завершенню нею було представлено кандидатів і надано їм слово на презентування своєї передвиборчої програми.
    Першим озвучив програму Микола Кузиков, яким взято курс на розвиток здорового способу життя студентської молоді та максимальну підтримку тих хто потребує допомоги.
    Другим номером виступав Віктор Сафроненко, який враховуючи досвід попередніх років приділяти увагу пропускам студентів, зацікавленості здобувати знання та більше відпочивати: «Релакс -рух вперед до перемоги без зайвих стресів».
    Кандидати помітно хвилювалися, але їх програми були цікавими та ставили за мету – менше слів, але більше діла…
    Їм бажаємо перемоги в чесній боротьбі. Саме завтра відбудеться голосування і стане відомо кому віддадуть свої голоси студенти факультету ТВіППТ ( голосування буде проходити від 8 до 17 години в навчальному корпусі номер 3 та в Технологічно-промисловому коледжі ВНАУ.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 94 

    головна intranet   головна internet